Tyttömäinen hymy

Vaikka kesäisen ruskettunut iho ei paljon meikkiä kaipaakaan, neuvoo maskeeraaja Riia Koivisto naisia käyttämään poskipunaa myös kesällä.

"Poskipuna korostaa ihon sävyjä ja tuo raikkautta koko ilmeeseen", kertoo vuoden 2006 maskeeraaja-yrittäjäksi valittu Riia Koivisto. Rusketuksen sävyä voi korostaa aurinkopuuterilla, mutta raikas puna poskipäällä saa rusketuksenkin hehkumaan ja tuo kesähymyyn aivan erityisen, tyttömäisen sävyn.

Saat viikon meikkivideolla ohjeet myös poskipunan levittämiseen aivan poskiluun kärkeen, posken korkeimmalle kohdalle. "Tyttömäinen puna poskilla muotoilee kauniisti kasvoja ja sopii erityisesti korkeille poskipäille", kertoo Riia.

NIVEA Beauté Stay Real Blush – antaa luonnollisen hehkun kasvoille

NIVEA Beauté Stay Real Blush -poskipuna-duo on 2-sävyinen poskipuna, joka korostaa erityisesti poskipäiden muotoa ja antaa kasvoille raikkaan, luonnollisen punan. Puuterimainen poskipuna levittyy helposti ja tasaisesti.

Kaksi värisävyä – enemmän vaihtoehtoja

NIVEA Beauté Stay Real Blush -poskipuna-duo sisältää sekä vaalean että tummemman värisävyn. Vaaleammassa sävyssä on mukana kevyt helmiäispigmentti. Tummempi sävy sisältää sen sijaan hohdepigmenttiä. Hohde- ja helmiäispigmentti yhdessä tuovat poskille satiinisen mattapinnan ja kuulaan pehmeyden. Värit voidaan myös helposti sekoittaa keskenään, jolloin värisävystä tulee aivan uudenlainen.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: NIVEA, Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat