Työmatkalta kotiin palaaminen voi olla Arman Alizadille iso shokki – tämä herätti, kun juontaja tuli pakolaisleiriltä kotiin

Arman Alizad kertoo, miten alkoi ajatella kuolemaa 1:33
Näin Arman Alizad alkoi ajatella kuolemaa.

Juontaja Arman Alizad vieraili Kesäterassi-ohjelman ensimmäisessä jaksossa.

Kesäterassi-ohjelma alkoi 3. heinäkuuta jälleen vuoden tauon jälkeen. Ensimmäisessä jaksossa vieraili juontaja Arman Alizad

Alizad on aloittanut matkailuohjelmien tekemisen vuonna 2004. Ohjelmassa Alizad kertoo, millainen oli hänen kotiinpaluunsa pakolaisleiriltä Suomeen. 

– Se on täysin näköalaton paikka. Siellä on kymmeniä tuhansia ihmisiä, jotka ovat menettäneet kaiken. Jos ajatellaan, että toivo on ehkä vaikein asia maailmassa tappaa. Viimeiseen pisaraan asti on aina toivoa. Olimme sellaisessa paikassa, jossa sitä ei juurikaan ole. Tulin sieltä Suomeen, avasin läppärin kannen ja luin luetuimpia uutisia. Joku oli ostanut Dumle Mix -pussin, jossa olisi pitänyt olla montaa makua ja siellä olikin vain yksi lakritsimakeinen. Ja tämä oli luetuin uutinen, Alizad kertoi huvittuneena. 

Uutisen myötä hän tajusi, kuinka hyvin asiat Suomessa ovat. 

– Että tämä (Dumle-uutinen) voi olla iso ongelma. Tästä on tehty juttu. Se on valtava shokki. Menee hetki, että siihen sopeutuu ja sitten laitan läppärin kannen kiinni. Pikkuhiljaa olen tässä maailmassa, Alizad kertoo ohjelmassa. 

Reissujen kauheuksista on Alizadin mukaan vain pakko päästää jossain kohtaa irti. Hän käsittelee niitä muun muassa terapiassa ja puhekeikoilla. 

– Jos sen kantaa mukanaan, niin minusta tulee kyyninen ja en voisi tehdä tätä työtä. 

Alizad on työskennellyt aiemmin myös räätälinä. Hänellä on meikkitaiteilija-stylisti Senay Cocon kanssa yhteinen tytär Kiara. Alizadilla on entuudestaan kolme tytärtä ja Cocolla tytär ja poika. 

Kesäterassi-ohjelman tuttu juontaja Tuija Pehkonen  saa tänä kesänä parikseen toimittaja Susani Mahaduran. Juontajana nähdään totuttuun tapaan myös Antero Mertaranta.

Katso videolta, miten Arman Alizad alkoi ajatella kuolemaa.

Kesäterassi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 3.7. klo 19.30 alkaen. 

 

Lue myös:

    Uusimmat