Tylsä esine – uusi, jännittävä käyttötapa

Miten sisustajat keksivätkään käyttää valokuvakehyksiä tarjottimina tai tehdä suuresta ruukusta kahvipöydän? Ei hätää – nyt sinäkin voit sisustaa luovasti!

Luova sisustaminen vaatii vain kykyä nähdä asiat toiselta kannalta. Ajattele esimerkiksi viinilasia: eikö se palvelisikin oivana kynttilänalusena?

Ota kaksi vanhaa viinilasia, kaada niihin hieman hiekkaa, ja aseta sisään tuikkukynttilä. Tämä kynttilänjalka sopii taatusti juhlapöydän lookiin!

Kun drinkit on kaadettu, unohda tarjotin. Asettele lasit valokuvakehyksen päälle, ja kanna ne juhliin. Kehykseen voit laittaa mitä tahansa aina vanhasta tapetista perhevalokuvaan, neuvoo realsimple.com. Kenties rippijuhlien tarjottimiin voisi kehystää kopioita sankarin isän ja äidin rippijuhlista? Taatusti uniikkia!

Tarjoile ruoat bistro-tyyliin, ja käytä raidallisia keittiöpyyhkeitä pöytätabletteina. Pitkä pyyhe ulottuu pöydän yli niin, että kaksi ihmistä voi jakaa saman alustan. Pyyhkeet yhdistettyinä kauniisiin kynttilöihin tuovat pöytään pariisilaista fiilistä.

Ruukkujen uusiokäyttöä

Päivitä kotisi tylsät valaisimet: leikkaa kaksi palaa silkki- tai muuta nauhaa, ja kierrä valaisimen varjostimen ylä- ja alaosan ympärille. Merellinen teema syntyy tietenkin kunnon köydestä, 1950-luvun tunnelma pallokuvioidusta nauhasta. Onko huoneessasi uusi väriteema, johon valaisimet eivät sovi? Oikean värisellä nauhalla raidoitetut valaisimet sopivat huoneeseen leikiten.

Monella on kotonaan suuri kukkavaasi, jolle on harvoin käyttöä. Harva meistä saa suuria kukkapuskia viikoittain! Korista siis kylpyhuoneesi uudelleen, ja varastoi vessapaperirullat suureen kukkavaasiin. Näin paperi on piilossa, mutta näkyvällä paikalla.

Suurta pihakukille tarkoitettua ruukkua voi käyttää kesäisenä pöytänä. Aseta ruukun päälle lasi- tai puulevy tyylisi mukaan.

MTV3/Maria Aarnio

Lähde: Realsimple.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja