Twilight-tähden flirttaileva look – näin saat sen

Twilight-saagan elokuvien naistähti Kristen Stewart on nähty niin uutta Twilight – Aamunkoi -elokuvaa promoamassa kuin ensi-illoissakin mystisessä ja flirttailevassa lookissa. Näin loihdit kaunottaren kohtalokkaan tyylin!

Twilight-elokuvien nuori naistähti, Bella Swania näyttelevä Kristen Stewart, 21, on ollut viimeisen viikon sisällä tiuhaan esillä uusimman, saagan neljännen elokuvan, ansiosta. Nainen otti osaa Twilight – Aamunkoi -elokuvan ensi-iltaan niin Yhdysvalloissa kuin Iso-Britanniassakin ja esiintyi Jimmy Kimmel Live! -talk show'ssa. Nainen luotti kaikissa kolmessa tilaisuudessa kohtalokkaaseen ja tummaan tyyliin. Hän oli kurinut kutrinsa seksikkäästi kasaan paljastaen virheettömän kauniit kasvonsa.

Jos mielit näyttää yhtä kuulaalta ja viettelevältä kuin Stewart, noudata näitä vinkkejä:

1. Pohjusta kasvosi hyvin. Kaikilla meistä ei ole parikymppisen hehkuvan nuorekasta ihoa, joten pelaa itsellesi muutama vuosi lisää käyttämällä ihomeikin alla kosteuttavaa voidetta. Muista viimeistellä ihomeikkisi. Peitevoiteella häivytät ihon pienet virheet, kuten epätasaisuuden värissä tai tummat silmänaluset.

2. Smoky eyes -silmämeikki on trendikäs ja toimii miltei missä värissä tahansa. Twilight-tähden vihreitä silmiä korostaa harmaan tai luumun väreissä hehkuva silmämeikki. Mikä väri on sinun mieleesi?

3. Punaa huulet hempeästi ja jätä huomio katseeseen ja silmiin. Esimerkiksi nuorekas pinkki ei varasta kaikkea huomiota kasvoilta.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja