Twilight-tähti Kristen Stewart viihtyy käytetyissä vaatteissa

Vaikka Twilight-tähti Kristen Stewart on työnsä puolesta tekemisissä huippumuodin kanssa, viihtyy näyttelijä yhä hyvin arkisissa vaatteissa.

Twilight-elokuvasaagasta tuttu näyttelijä Kristen Stewart viihtyy parhaiten farkuissa ja T-paidassa. Myös second hand -vaatteet ovat elokuvatähden suosiossa.

– Minä pidän muodista, sillä se on osa minun työtäni. Samaistun uusiin trendeihin silloin kun minun täytyy, mutta pidän itse eniten farkuista ja T-paidoista, Stewart myöntää.

Hauskat T-paidat ovat Stewartin suosiossa. Vaikka Stewart pukeutuu arkisesti, on hän hyvin tarkka siitä, mitä päälleen laittaa.

– Los Angelesissa käyn mielelläni vintage-myymälöissä ja etsin hauskoja T-paitoja. Pukeudun melko arkisesti, kun en ole töissä. Minusta jokaisen tulisi pitää kiinni omasta tyylistään, vaikka olisi menossa kuntosalille, Stewart kertoo.

Näyttelijätär luottaa kierrätykseen vaateostoksissaan.

– Pidän second hand –vaatteista. En kuitenkaan voi käydä second hand –liikkeissä nykyään etsimässä uusia vaatteita, joten käytän usein samoja vanhoja vaatteitani, Stewart kertoo.

Nykyään Twilight-elokuvien hurjan suosion myötä paparazzit pilaavat Stewartilta usein shoppailun ilon.

– Haluaisin shoppailla vintage-liikkeissä, mutta se ei ole mahdollista, sillä suuri joukko paparazzeja seuraa minua jatkuvasti, Stewart kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja