Tuukka Temonen ja Olga Koskikallio lauantaina naimisiin - 400 vierasta!

Ex-Apulanta-basisti Tuukka Temonen ja Salatut elämät -näyttelijätär Olga Koskikallio juhlivat häitään lauantaina. Paikalle on kutsuttu 400 vierasta.

Olga Koskikallio kertoi häiden aattona MTV:n Viihdeuutisille tunnelmiaan.

– Leivon tässä juuri juustokakkua huomisille vieraille. Ruoat tulevat muualta, mutta leivon itse häitä varten. Häät eivät varsinaisesti jännitä, mutta juustokakun onnistuminen jännittää, Olga nauraa hurjan urakan edessä.

Pariskunnan tyttären ristiäiset pidetään häiden yhteydessä.

Olga on näytellyt myös Apulannan musiikkivideolla.

Yhteinen firma tuotti vaatimattoman voiton

Parilla on yhteinen vuonna 1997 perustettu Optipari-tuotantoyhtiö, joka tuotti muun muassa vuoden 2008 Miss Suomi -kilpailun. Firman liikevaihto oli 692 051 euroa, josta voittoa kertyi vaatimattomat 18 993 euroa.

Temonen on tuotantofirmansa pyörittämisen ohella ohjannut muun muassa tv-ohjelmat Diili, Retro ja Fabio ja Fabrizio. Koskikallio jätti Salkkarit pitääkseen äitiyslomaa, ja hänen roolihahmonsa Noora Autio poistuu sarjasta toistaiseksi vuonna 2009.

Apulannan alkuperäinen kokoonpano vuodelta 1998, basisti Tuukka Temonen jätti bändin televisiotyön aiheuttamien kiireiden vuoksi.

Yli 100 vuotta vanha ja lähes 400-neliöinen maalaistalo

Pariskunta asuu Iitissä yli 100 vuotta vanhassa ja lähes 400-neliöisessä maalaistalossa, mikä itsessään on jo huoltoa vaativa. Maalaistalossa toimii Olgan O.K. Talli -niminen firma, joka on muun muassa keskittynyt hevosten kasvatukseen ja koulutukseen sekä tallitoimintaan. Olgan elokuussa 2007 perustetulla yrityksellä ei ole vielä tuoreita tilinpäätöstietoja saatavilla.

Harrastepientilalla vipeltää hevosten lisäksi myös aasi, kaksi vuohta ja kaksi lammasta sekä pupuja. Lisäksi hoidossa on kaksi ponia. Tulevalla avioparilla riittää siis yllin kyllin puuhaa häiden jälkeenkin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja