Tuomas Virkkunen purskahti nauruun Mestarien liiga -ottelun ratkaisulle

"Kohmelomainen jaloille täräytys" kostautui – Benfica johtoon rangaistuspotkusta 2:10
Katso: tämä rangaistuspotkusta helähtänyt onnekas osuma nauratti Tuomas Virkkusta.

Portugalilaisseura Benfica päihitti Club Bruggen vieraissa 2–0 jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa. Benfican voittomaali syntyi rangaistuspotkusta, joka seurasi belgialaisisäntien keskuspuolustaja Jack Hendryn huolimattomuudesta.

Hendry rappasi toisella puoliajalla rangaistusalueella kohmelomaisesti jaloille Benfican Goncalo Ramosia. Ramos sai hankittua portugalilaisille rangaistuspotkun, jonka Benfica myös hyödynsi.

Rankkaria lähti ampumaan Joao Mario, jonka viimeistely – onnen kera – sai C Moren selostaja Tuomas Virkkusen purskahtamaan nauruun. Brugge-maalivahti Simon Mignolet'n reaktio oli sen sijaan kovin toisenlainen.

Katso Virkkusta huvituttanut tilanne ylälaidan videolla.

David Neres tuikkasi Benfican toisen maalin 88. minuutilla, ja portugalilaiset voittivat 2–0.

Borussia Dortmundilta komea osuma

Toisessa tänään keskiviikkona pelatussa Mestarien liigan neljännesvälieräottelussa Borussia Dortmund päihitti kotonaan vaikeuksissa viime ajat rämpineen Chelsean 1–0. Ottelun ainokaisen viimeisteli toisella puoliajalla Karim Adeyemi, joka spurttasi terävään vastaiskuun Chelsean kulmapotkun jälkeen ja päätti suorituksensa komeasti (video alla).

Upea soolojuoksu! Dortmundin Karim Adeyemi karkaa Chelsean kulmapotkusta maalintekoon 1:52
Borussia Dortmundin Karim Adeyemi karkasi Chelsean kulmapotkun jälkeen pystyyn, juoksi läpi ja maalasi komeasti.

Dortmundissa infernaalinen tunnelma – Lauri Kottonen antoi kuvan ja stadionäänten puhua 5:43
Huh, mikä tifo ja mitä kannustusta – Lauri Kottonen antoi "kuvan puhua". Katso ja kuuntele, kuinka maagista tunnelmaa Borussia Dortmundin fanit loivat ottelun alle.

Kummankin otteluparin toiset osaottelut pelataan vajaan kolmen viikon kuluttua tiistaina, 7. maaliskuuta. Jatkopaikka ratkeaa kahden ottelun yhteismaalien perusteella.