Tuntematon mies tylytti – syöpäsairaan tytön isän upea reaktio herkistää somessa

7:24

6-vuotiaan syöpäsairaan Emman isä on jakanut Facebookissa koskettavan päivityksen, jossa hän muistuttaa, että ketään ei pitäisi tuomita tietämättä asioiden oikeaa laitaa. Runsaasti jakoja ja tykkäyksiä saaneesta julkaisusta kertoo muun muassa Daily Mail -lehti.

Uuvuttaako jälkikasvu? Yllä olevalla videolla keskustellaan jaksamisesta lapsiperheen arjessa.

Muita on yllättävän helppo arvostella ilman parempaa tietoa. Tämän vuoksi nebraskalainen Brent Gehring päätti kirjoittaa Facebookiin päivityksen, jossa hän kertoo tuntemattoman miehen tylystä käytöksestä syöpäsairasta tytärtään kohtaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Brent ja hänen 6-vuotias tyttärensä Emma olivat palaamassa kotiin ravintolasta, kun tuntematon mies alkoi huutaa miehelle siitä, että tämä kantoi tyttöä sylissään. 

– Pistä hänet kävelemään. Juuri tuo on vikana nykyajan lapsissa, Brent kirjoittaa miehen sanoneen.

Brentin olisi tehnyt mieli vastata nuorelle miehelle samalla mitalla, mutta hän hillitsi itsensä ja päätti antaa miehelle opetuksen. Emma sairasti nimittäin syöpää eikä voinut kävellä ilman rollaattoria.

Toisia ei pidä tuomita liian nopeasti

Brent tuli tämän luo ja kysyi, tarkoittiko tämä todella hänen tytärtään. Mies vastasi myöntävästi.

– Kerroin hänelle, että tyttäreni on pitänyt minua kasassa siitä lähtien, kun hänellä viisi vuotta sitten todettiin aivokasvain, Brent kirjoittaa.

Brent jatkoi, että tyttö ei voi kävellä, mutta hän kantoi tätä ilomielin, koska Emma oli opettanut hänelle niin paljon. Hän neuvoi tuntematonta kohtelemaan tytärtään kunnioittavasti.

Brentin mukaan keskustelu herkisti sekä hänet että huutelijan kyyneliin. Hän oli tyytyväinen, koska se muistutti hänelle, että karmeakin tilanne voi muuttaa hyväksi.

Brent haluaakin päivityksellään muistuttaa muita siitä, että toisia ei pidä tuomita ilman, että tietää asioiden oikean laidan. 

Herkistyneitä kommentteja somessa

Isän päivitys on saanut runsaasti positiivista palautetta. Tykkäyksiä on kertynyt yli 3 700 ja julkaisua on jaettu 1 300 kertaa.

– Ihmeellistä, hehkuttaa yksi.

– Kaunis tarina kauniilta perheeltä, kiittelee toinen.

– Kaunista, niin kaunista, ihastelee kolmas.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja