Mainos

Tuleeko Cameron Diazista koskaan äitiä?

Cameron Diaz on yksi Hollywoodin menestyneimmistä tähdistä, mutta vanhemmuutta hän ei ole vielä päässyt kokeilemaan. Perhe on hänelle tärkeä asia, mutta saako hän koskaan omia lapsia?

– Saatan olla hyvä täti, mutta se olenko hyvä vai huono täti ei ole läheskään sama kysymys kuin olenko hyvä tai huono äiti. Vanhempana oleminen on paljon merkityksellisempää.

Perhe on Cameron Diazille, 37, tärkein asia elämässä, mutta hän on tyytyväinen elämäänsä juuri sellaisena kuin se nyt on, eikä välttämättä näe lapsen saamista ajankohtaisena tulevaisuudessakaan.

– Lapsen saaminen muuttaa elämää paljon, ja minä olen elämäntilanteeseeni tyytyväinen nyt. Lapset eivät ole ainoa asia, joka tuo elämään tyydytystä ja onnea. Lapsen saaminen on helpompaa kuin rakastaminen. Niin suuri elämänmuutos pitäisi olla todella tarkkaan harkittu tai täydellinen erehdys - oikein emämoka!, Diaz pohtii.

New York Yankeesin pelaaja Alex Rodriquezin kanssa heilasteleva Diaz on salamyhkäinen rakkauselämänsä suhteen.

– On helppoa vastata omaa elämää koskeviin kysymyksiin, mutta kun kuvioissa on mukana joku toinen, täytyy ottaa myös hänet huomioon.

(MTV3 Helmi)

Lähde: The Sun/InStyle

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.