Tuhoisaan autokolariin joutuneesta Suomen alppihiihtoväestä lisätietoa – "He eivät ole hengenvaarassa"

Autokolariin joutuneet kaksi suomalaisalppihiihtäjää ja Suomen alppihiihtomaajoukkueen valmentaja eivät ole hengenvaarassa, Ski Sport Finlandin hallituksen puheenjohtaja Heikki Toivakka vahvistaa MTV Sportille.

Kolmikko joutui maanantaina Ranualla autokolariin, joka vaati toisessa turma-autossa olleen miehen ja naisen hengen.

Suomen alppi- ja freestylehiihdon lajiyhdistyksen, Ski Sport Finlandin hallituksen puheenjohtaja Heikki Toivakka kertoi tiistaiaamuna viimeisimmät tiedot toisessa autossa olleen kolmikon tilasta.

– He ovat sairaalahoidossa. Saamme tietoa omaisilta ja läheisiltä, ja se on varma tieto, että kolarissa olleet eivät ole hengenvaarassa, Toivakka alleviivaa MTV Sportille.

Toivakka oli saanut tiedon onnettomuudesta lajiväen kautta.

– Olin sen jälkeen yhteydessä asianosaisten omaisiin. Tosi surullinen asia. Ei tällaisia asioita kaivattaisi yhtään, Toivakka toteaa.

Toivakan mukaan lähellä kolaripaikkaa oli liikkunut muitakin henkilöitä Suomen alppihiihtopiireistä. Viime viikolla kilpailtiin pujottelun SM-kilpailut Tahko-vuorella, Kuopion pohjoispuolella, mistä alppiväki oli siirtymässä kohti tällä viikolla Levillä laskettavia suurpujottelun SM-kisoja.

Lue myös:

    Uusimmat