Mainos

Traaginen onnettomuus Jyväskylässä: Lastenvaunuja työntänyt nainen jäi kuorma-auton alle ja kuoli – Video: Tällainen on turmapaikka

0:27

Jyväskylässä sattui iltapäivällä traaginen onnettomuus, kun lastenvaunuja työntänyt nainen jäi kuorma-auton alle ajoradalla ja kuoli. Vaunuissa ollut lapsi selvisi kuin ihmeen kaupalla vahingoittumattomana. Asiasta tiedottaa Sisä-Suomen poliisilaitos.

Onnettomuus tapahtui keskustan länsipuolella sijaitsevalla Köhniön pientaloalueella noin kello 15.

Nainen liikkui lastenvaunujen kanssa ajoradalla Erämiehenkadulla, kun kuorma-auto törmäsi häneen. Nainen kuoli poliisin mukaan törmäyspaikalla. Vaunuissa ollut lapsi ei vahingoittunut onnettomuudessa.

Onnettomuuspaikalla vallitsi kuvien perusteella sateinen ja harmaa sää. Paikalla olleen sanomalehti Keskisuomalaisen toimittajan mukaan poliisi on tutkinut onnettomuuspaikalla seisovaa sinistä avolavallista kuorma-autoa.

Keskisuomalaisen mukaan lastenvaunuja työntäneeseen naiseen törmännyt kuorma-auto oli poistumassa viereiseltä työmaalta. Siellä tehtiin vesijohto- ja jätevesiviemärisaneerausta. Työstä vastaa Jyväskylän Energia (JE).

Poliisi kertoo tiedotteessaan jatkavansa onnettomuuden selvittämistä tapahtumapaikalla.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.