TPS-tähti Juuso Pärssinen huudatti yleisöä isolla hetkellä: "Täällä katto nousee vähintään puoli metriä!"

TPS saa vihdoin hanat auki: Juuso Pärssinen nostaa kiekon Christian Heljangon nokan edestä sisään 1:24
Katso Juuso Pärssisen viimeistelemä TPS:n 1–1-tasoitus tästä!

Juuso Pärssinen iski TPS:n 1–1-tasalukemiin Tapparaa vastaan jääkiekon SM-liigan toisessa finaalissa kolmannen erän loppupuolella.

TPS:n lyhytsyöttöpeli rullasi hyökkäysalueella silmiä hivelevästi, ja tähtihyökkääjä Pärssinen nosti kiekon yläkulmaan Markus Nurmen petauksesta maalin edustalle. 1–1-tasoitus syntyi ajassa 54.31, ja turkulaisyleisö repesi täyteen huutoon.

– Täällä katto nousee vähintään puoli metriä! C Moren selostaja Jani Alkio höysti.

Katso osuma ylälaidan videolta!

TPS oli jo tiukassa paikassa, kun kolmannen erän loppu alkoi lähestyä ja Tappara johti maalilla. Waltteri Merelä oli viimeistellyt Tapparan johtomaalin ensimmäisessä erässä irtokiekosta maalin edustalta. 10 500 katsojan edessä täydessä tuvassa käytävä ottelu etenee 1–1-lukemissa jatkoerään.

Tappara voitti keskiviikkona ensimmäisen finaalin Tampereella maalein 2–1.