Mainos

Toyboy ei sytytä Catherine Zeta-Jonesia

Näyttelijätär Catherine Zeta-Jones, 40, ei pidä nuorempia miehiä viehättävinä, kertoo Femailfirst-verkkolehti.

Näyttelijä Catherine Zeta-Jones on naimisissa 65-vuotiaan Michael Douglasin kanssa. Zeta-Jones vakuuttaakin, että hän voisi koskaan seurustella itseään nuoremman miehen kanssa, koska nuoren miehet ovat hänen mielestään yksinkertaisesti liian itsekkäitä.

- Tiedän nuorempien miesten olevan ennakkoluulottomampia, leikkisämpiä ja tiukempivartaloisia. Siitä ei ole epäilystäkään. He ovat kuitenkin myös itsekkäämpiä ja narsistisempia luonteeltaan. Juuri näistä syistä nuoremmilla miehillä ei ole koskaan saumaa viedä minua ulos, Zeta-Jones tilittää.

- Tarvitsen miehen, joka on herkkä ja luotettava. Miehen joka on elämäni sankari ja joka huonolla hetkellä tarjoaa minulle olkapäänsä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ihannoisin vanhempia miehiä.

Kahden lapsen äiti meni naimisiin näyttelijä Michael Douglasin kanssa vuonna 2000. Zeta-Jones uskoo edelleen vakaasti, että Michael on hänen unelmiensa mies eikä näyttelijätär ole koskaaan pitänyt heidän suurta, 25-vuoden ikäeroaan ongelmana.

- Mieheni tietää tarkalleen, mitä elämältään haluaa, ja millaista elämä on. Se tekee minuun suuren vaikutuksen. Michael osaa tarvittaessa myös olla erittäin herkkä. Hän lähettää minulle kukkia ja itkee, kun lapset sanovat jotain ainutlaatuista, Zeta Jones kertoi saksalaiselle Intouch-lehdelle

- Me emme alkujaankaan välittäneet ikäerostamme. Me luotimme emootioon ja välillämme olleeseen tunteeseen. Se tunne on edelleen olemassa ja sellaisena sen pitäisi aina säilyäkin, Zeta-Jones kuittaa.

Koonti: MTV3-Helmi
Lähde: Femailfirst
Kuva: Wireimage / AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.