Tosi-tv-tähti: Appi pilasi kosintani!

Unelmien poikamiestyttö - sarjassa valloittanut Jesse Csincsak kertoo kuinka hänen tuleva appensa pilasi yllätyskosinnan.

Ammattilumilautailija Jesse Csincsak hurmasi Unelmien poikamiestyttö -ohjelmassa DeAnna Pappasin. Miljoonayleisön edessä rakastunut pari meni jopa kihloihin ja sopi hääpäivän toukokuulle 2009. Onni ei kuitenkaan kestänyt ja pari erosi marraskuussa 2008.

Csincsak rakastui pian uudelleen – tälläkin kertaa tosi-tv-kaunottaren kanssa. Mies tapasi Unelmien poikamies -ohjelman kilpailijan, Ann Luedersin, joka oli puolestaan yrittänyt valloittaa Jason Mesnickin sydämen.

Muutaman vuoden seurustelun jälkeen Csincsak päätti pyytää mielitiettyään vaimokseen. Kosinnan oli tarkoitus olla suuri yllätys, mutta appiukko paljasti miehen aikeet.

– Kun kosin Annia, hänen isänsä ei tajunnut, että kyseessä oli yllätys. Hän vain käveli sisään taloon ja sanoi "Jesse pyysi minulta juuri kättäsi". Ann huudahti: "Isä, ei sinun pitänyt kertoa sitä minulle". Hän ei tehnyt sitä tahallaan, mutta oli vain niin onnellinen.

Isän paljastus pilasi yllätyksen, mutta itse kosintahetki oli silti romanttinen. Mesnick kosi rakastaan elokuun alussa Erie-järven rannalla. Lueder sai nimettömäänsä 22 000 dollarin kihlasormuksen. Tuleva morsian kertoi, ettei yllätys ollut täysin pilalla.

– Olisinpa tiennyt sen tapahtuvan juuri sillä hetkellä. Olisin ainakin kammannut hiukseni, Lueders kertoi People-lehdelle.

Pari aikoo mennä naimisiin elokuun lopulla Las Vegasissa.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat