Tori Spelling sai neljännen lapsensa

Näyttelijä Tori Spelling ja Dean McDermott toivottivat neljännen lapsensa tervetulleeksi maailmaan.

Beverly Hills 90210 -tähti Tori Spelling ja aviomies Dean McDermott saivat perheenlisäystä torstaina 30. elokuuta, kun Spelling synnytti neljännen lapsensa. Poika sai nimekseen Finn Davey McDermott.

Omasta Tori&Dean-realitysarjastaankin tuttu Spelling iloitsi asiasta kotisivuillaan:

– Olemme innoissamme saadessamme ilmoittaa uusimman McDermottin perheen jäsenen! Finn Davey McDermott syntyi 30.8.2012, iltapäivällä kello 5.39. Paino 2170 grammaa, pituus 50,8 senttiä.

Parilla on ennestään kolme lasta: Liam, 5, Stella, 4 ja 10 kuukauden ikäinen Hattie. McDermottilla on myös teini-ikäinen poika Jack edellisestä avioliitostaan. Spelling kertoo lastensa odottaneen jo hetkeä, jolloin äiti ei olisi enää raskaana.

– Tulin Hattien jälkeen niin pian uudelleen raskaaksi, että lapset taitavat ajatella, että äiti se odottaa koko ajan vauvaa. He kertoivat odottavansa hetkeä, jolloin en ole enää raskaana, jotta voin taas leikkiä tyynysotaa heidän kanssaan. Se on heidän juttunsa, Spelling kertoo.

Spelling arvioi lapsen olevan hänen viimeisensä, mutta tähti myöntää tuntevansa haikeutta, jos ei enää saa kokea odottamisen ihmettä.

– En voisi olla onnellisempi, että saan tavata vauvani pian, mutta rakastan raskaana oloa, joten jos tämä on viimeinen lapseni, tulen olemaan surullinen etten saa enää olla raskaana. Se on ollut kallisarvoinen hetki elämässä ja sen päättyminen on haikeaa, Spelling on kertonut aiemmin Us Weekly -lehdelle.

Lähteet: Femalefirst.co.uk, Usmagazine.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja