ToPossa taas pelaajaliikennettä

Torpan Poikien miesten koripallojoukkue on paraikaa kovin eläväisessä tilassa. Saksalainen Andre Bade matkusti kotiinsa eilen, ja hänen maanmiehensä Dirk Rassloff sanoi sopimuksensa irti tänään. Tulopuolella ovat yhdysvaltalainen Angelo Hamilton ja Mika Luukkanen. Lisäksi loukkaantuneena ollut Kari-Pekka Klinga on jälleen pelikuntoinen.

Kimuranttia tilannetta mutkistaa edelleen ToPon nykyisten ulkomaalaisten vahvistusten pelikelpoisuus eri sarjoissa. Louis Richardson ei pelaa keskiviikon SM-sarjan ottelussa Honkaa vastaan, mutta hän ja Kurk Lee ovat molemmat mukana Euroopan cupin ottelussa unkarilaista Paksia vastaan 8. joulukuuta. Syynä on, ettei viime kaudella Turkin mestaruussarjassa palloillut 198-senttinen Hamilton ole Kansainvälisen koripalloliiton sääntöjen mukaan tuossa ottelussa pelikelpoinen. Lisäksi on epävarmaa kumpi, Richardson vai Lee, joutuu tekemään tilaa Hamiltonille jatkossa SM-sarjassa.

Suomalaisten osalta tilanne on selkeämpi. Klinga on kokoonpanossa jo keskiviikkona. Luukkanen palaa kentälle lauantaina FoKoPon kiusaksi.
(STT)

Lue myös:

    Uusimmat