TOP 5: Hollywoodin parhaiten tienaavat tähtiparit

Forbes-lehti on jälleen listannut maailman parhaiten tienaavat Hollywood-tähtiparit. Katso viisi kovapalkkaisinta!

Forbes-lehti listasi maailman parhaiten tienaavat tähtiparit. Listaykköseksi nousi supermalli Gisele Bündchen ja hänen aviomiehensä NFL-tähti Tom Brady, jotka tienasivat yhteensä arviolta 52,7 miljoonaa euroa toukokuun 2010 ja 2011 välillä. Summasta noin 31 miljoonaa on brasilialaiskaunottaren tahkoamaa.

Forbesin mukaan laulaja Beyoncé Knowles ja aviomiehensä, räppäri ja yrittäjä Jay-Z tienasivat samalta ajalta vain noin 2,8 miljoonaa euroa vähemmän.

Kolmannelle sijalle yltänyt näyttelijäpari Brad Pitt ja Angelina Jolie tienasivat yhteensä 34,7 miljoonaa euroa. Summasta 13, 9 miljoonaa tienasi Pitt ja kuuden lapsen äiti Jolie ansaitsi loput 20,8 miljoonaa euroa.

Neljänneksi pariksi nousi David ja Victoria Beckham, joiden yhteistienestit olivat noin 31,3 miljoonaa euroa, tosin siitä 27,8 miljoonaa oli yksistään jalkapallotähden tienestejä.

Twilight-elokuvien tähdet ja tosielämänkin pari Robert Pattinson ja Kristen Stewart sijoittuivat viidennelle sijalle noin 27,8 miljoonan euron omaisuudellaan.

Parhaiten tienaavat tähtiparit Forbesin mukaan:

1. Gisele Bündchen ja Tom Brady - 52,7 miljoonaa euroa

2. Beyoncé Knowles ja Jay-Z - 49,9 miljoonaa euroa

3. Brad Pitt ja Angelina Jolie - 34,7 miljoonaa euroa

4. David ja Victoria Beckham - 31,3 miljoonaa euroa

5. Robert Pattinson ja Kristen Stewart - 27,8 miljoonaa euroa


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat