Tony Parkerin väitetty salarakas paljastaa: Lukuisia seksikkäitä tekstiviestejä!

The Sunin haastattelussa 19-vuotias Sophia Egeler paljastaa, minkälaisia tekstiviestejä Eva Longorian aviomies Tony Parker hänelle lähetti.

Täydelliset naiset -tähti Eva Longorian aviomies Tony Parkerin on väitetty lähettäneen joukkuetoverinsa vaimolle lukuisia vihjailevia tekstiviestejä. Huhujen mukaan parin avioliitto kaatui siihen.

Brittiläinen tabloidilehti The Sun väittää, että Parker on yrittänyt vietellä myös 19-vuotiasta mallia, Sophia Egeleriä.

Haastattelussa Egeler kertoo tavanneensa Parkerin Ultimate Fighting -showssa Lontoossa.

– Heti kun tapasimme, hän yritti vietellä minua. En tiennyt, että hän on Eva Longorian aviomies, Egeler toteaa.

– Hän ei suostunut kuuntelemaan kieltävää vastausta ja sanoi, kuinka pitää minusta, malli jatkaa.

Egeler jatkoi Parkerin seurueen kanssa lontoolaiseen yökerhoon, jossa he juhlivat VIP-tiloissa.

– Päätin aamuyöstä, että haluan lähteä, mutta Parker seurasi minua ulos kadulle. Hän rukoili, että lähtisin hänen kanssaan kotiin, mutta minä sanoin ei.

Seuraavana päivä Egeler sai Parkerilta lukuisia tekstiviestejä ja jopa kuvan, jossa Parker oli puolialasti. Kuvan jälkeen Egeler sai viestin, jossa Parker kysyi, haluaako tämä vieläkin seksikkäämmän otoksen.

Flirttailevat viestit jatkuivat ja Parker jopa ilmoitti tulevansa Lontooseen tapaamaan Egeleriä. Viestit loppuivat samana päivänä, kun uutiset Longorian ja Parkerin erosta päätyivät lehtien kansiin.

– En voinut uskoa sitä, Egeler myöntää.

MTV3/Helmi

Lähde: TheSun.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat