Töllötuomarit kysyivät tähdiltä, millaisia uutuusohjelmia he kaipaavat – Behm täräytti villin idean Käärijän kanssa

Töllötuomarit kysyivät tähdiltä, millaisia uutuusohjelmia he kaipaavat – Behm täräytti villin idean Käärijän kanssa: ”Arvaa, kuinka monta ihmistä tuotantoyhtiöstä soittaa heille" 1:24
Behmin ja Käärijä heittivät villin ohjelmaidean - Töllötuomarit innostuivat asiasta

Töllötuomarit pyysivät tähtiä ideoimaan uutuusohjelmia.

Tänä vuonna tulee jälleen useita uutuusohjelmia sekä vanhoja suosikkeja televisiosta. Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula kysyivät niin artisteilta kuin myös näyttelijöitä omia suosikkiohjelmia sekä myös niitä, joiden he haluaisivat tekevät paluun. Töllötuomarit pyysivät tähtiä myös ideoimaan omia ohjelmakonsepteja.

Emma-ehdokkaat Käärijä ja Behm ideoivat yhteisen talk show'n.

– Vastaan Behmin ja Käärijän talkshow'n tai ihan mikä tahansa reality, mihin me voisimme osallistua. Me olemme sellainen parivaljakko, Behm ilmoitti.

Töllötuomarit innostuivat, jos artistikaksikko lähtisivät yhdessä johonkin realitysarjaan.

– Jos Behm sanoo, että hän haluaa johonkin realityyn, arvaa kuinka monta ihmistä tuotantoyhtiöstä soittaa heille sen jälkeen, Utula naurahtaa. 

Yllä olevalla videolla Töllötuomarit pohtivat, mihin realityyn artistit voisivat lähteä. Myös Kuumaa-yhtye ideoi uuden ohjelmakonseptin.

Töllötuomareiden uusi jakso on katsottavissa kokonaisuudessaan tästä:

Ensitreffit-pari eroaa – kommentoivat sokkipäätöstään Töllötuomareille 20:35

Jaksossa käsitellään tarkemmin kaikki tämänvuotiset UMK-artistit ja keskustellaan myös Alma Pöystin Golden Globe -ehdokkuudesta ja Ensitreffit-Matin ja Pauliinan erosta.

Lue myös:

    Uusimmat