Toivo Sukarin rankat vuodet – lue kaikki kohut

Liikemies Toivo Sukarin naisseikkailut olivat liikaa Eeva-vaimolle, joka jätti miehen ja reilut 30 vuotta yhteiseloa taakseen. Sukarin viimeiset vuodet eivät muiltakaan saroilta ole olleet rauhallisia.

Vuonna 2006 Sukari nousi otsikoihin jättimäisillä sakoillaan. Maskun Kalustetalon toimitusjohtaja Toivo Sukari hurjasteli moottoritiellä Lempäälän kohdalla 175 kilometriä tunnissa 120 kilometrin nopeusrajoitusalueella. Sakkoja miehelle kertyi noin 11 000 euroa.

Sukari joutui vaimoineen puukotuksen uhreiksi Kustavissa sijaitsevalla mökillään jouluna 2007. Tuolloin Sukarin 61-vuotias liikekumppani hyökkäsi yllättäen sekä Sukaria että tämän vaimoa päin. Hyökkäykseen syyksi kerrottiin mustasukkaisuuden sekä alkoholin. Sukari selvisi välikohtauksesta lähes ehjin nahoin, mutta liikekumppani onnistui haavoittamaan tämän vaimoa alaselkään. Sukari arveli tuolloin Ilta-Sanomille, että yöstä jäisi ikuiset traumat sekä hänelle itselleen että vaimolle.

– Hän tuskin pystyy töihin vielä viikkoihin, Sukari kertoi lehdelle.

Ongelmia avioliitossa

Sukari kertoi helmikuussa 2008 Apu-lehdelle vauipuneensa puukotustapauksen jälkeen masennukseen ja itsesääliin. Mies oli kuitenkin saanut otettua itseään niskasta kiinni ja kertoi tapauksen kasvattaneen häntä ihmisenä.

– Tarvitsin tämän opetuksen, ettei minusta tule öykkäri. Tällä mulle näytettiin, että Topikin on vain kuolevainen, liikemies totesi Apu-lehdelle.

Lokakuussa 2008 7 päivää -lehti kertoi Sukarin vierailleen useita kertoja tumman naisen luona. Liikemiehen Eeva-vaimo ei harkinnut tapauksen vuoksi avioeroa, mutta nainen oli pahoittanut mielensä tapauksesta ja kommentoi lyhyesti avioliittonsa tilaa 7 päivää –lehdelle.

– No, varmaan nyt ei ole kivaa kenelläkään. Asiasta on kyllä juteltu, mutta se ei kuulu kenellekään, Eeva kommentoi lehdelle tietoa miehensä päiväkahvivierailuista.

Surullisia uutisia ja pahoinpitely

Vuoden 2009 huhtikuussa Toivo Sukaria kohtasi suuri suru. Mieheltä kuoli saman päivän aikana sekä pikkuveli että anoppi. Liikemiehen vaimon Eeva Sukarin äiti kuoli pitkäaikaiseen sairauteen, kun taas Sukarin tuolloin 45-vuotias veli Hannu Sukari menehtyi yllättäen yhdistetyllä työ- ja hiihtomatkalla. Hannu toimi Maskun kalustetalon henkilöstöjohtajana ja oli toiminut isoveljensä palveluksessa 15-vuotiaasta lähtien.

–En osannut odottaa tällaista äkillistä poismenoa. Hannu oli periaatteessa ihan terve, vaikka hän kärsi uniapneasta, Sukari pohti Ilta-sanomille tuolloin.

Toivo Sukarin veljen menetys oli iso isku, sillä liikemiehestä tuli näin alun perin nelihenkisen veljessarjan viimainen. Kaksi muuta veljeä kuolivat lapsina harvinaiseen aplastiseen anemiaan, jossa luuydin ei kehitä uutta verta.

Saman vuoden elokuussa Iltalehti kertoi Sukarin joutuneen väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi laivamatkalla kesän alussa. Sukari oli palaamassa Tukholman maratonilta, kun kaksi miestä yllätti tämän. Sukari oli poistumassa laivan miestenhuoneesta, kun miehet tulivat juttusille. Sukari vaihtoi miesten kanssa muutaman sanan ennen jatkamistaan. Mies oli päässyt muutaman metrin eteenpäin, kun pahoinpitely alkoi.

– Toinen miehistä iski minua takaapäin ja heitti minut voimalla päin laivakäytävien seiniä ja siitä lattialle. En ehtinyt edes kunnolla nähdä miehen kasvoja. Pahoinpitely tuli täysin yllättäen. Laivamatka oli sujunut hyvin rauhallisesti siihen asti, liikemies kertoi tuolloin lehdessä.

Ideaparkin pääomistaja uskoo joutuneensa pahoinpitelyn uhriksi kateuden vuoksi. Hän ei kuitenkaan tehnyt asiasta rikosilmoitusta, koska ei halunnut asialle julkisuutta.

Lue myös:

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä, tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat