Toivo Sukari: Aion olla nyt yksin vähän aikaa

Elämänsä tosi-tv-sarjalle avannut liikemies aikoo pysyä jatkossa poikamiehenä.

Suomen tunnetuimpiin liikemiehiin lukeutuva Toivo Sukari on uuden Sukari-nimisen tosi-tv-sarjan päähenkilö. Kamerat seuraavat liikemiestä joka paikkaan ja Suomen kansalle avautuu Sukarin henkilökohtainen elämä uudella tavalla.

– Uskon, että ihmisille välittyy aivan uusi kuva minusta. Se on erilainen kuin julkisuudessa on annettu, Sukari kertoo Viihdeuutisille.

Aiemmin Sukarin privaattia elämää on päästy seuraamaan lehtien palstoilta, kun miehen pitkä avioliitto päättyi. Eron jälkeiset parisuhteet ovat myös ylittäneet uutiskynnyksen, mutta tällä hetkellä Sukari elelee yksin. Suhde Sanna-nimisen naisen kanssa päättyi äskettäin.

– No tällä hetkellä tässä ollaan ihan poikamiehenä. Se on ollut ehkä vähän vaikeata tässä eron jälkeen. Nyt olen ollut tässä kuukauden verran ihan yksikseen, liikemies tunnustaa.

Sukari erosi vaimostaan joulukuussa 2010. Heti pitkän liiton päättymisen jälkeen Sukari löysi rinnalleen uuden naisen, mutta nyt mies haluaa olla yksin.

– Nyt on parempi, että Topi on vähän aikaa yksin. Parempi ettei sitoudu kehenkään. Aina mulla on ollut joku. Pitkä avioliitto 32 vuotta ja sitten suoraan oli seuraava suhde ja seuraava, niin kyllä nyt on sellainen tilanne etten mä kovin helposti mihinkään seuraavaan suhteeseen lähde. Nyt on parempi, että Topi on ensimmäistä kertaa elämässään ihan vaan yksin.

Opit tutustumaan itseesi vähän enemmän?

– Kyllä, tutustun tässä itseeni nyt. Olen nyt aivan yksin vähän aikaa, enkä sitoudu mihinkään tai kehenkään nyt, Sukari tunnustaa.

Sukari MTV3:lla lauantaisin klo 18.30 – 19.00 alkaen 7.1.2012. .

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat