Toistakymmentä vuotta sitten kadonneen Madeleine McCannin etsinnät aloitettiin uudelleen Portugalissa

Tutkijoilla todisteita siitä, että Madeleine McCann olisi kuollut – tämä vuonna 2007 alkaneesta katoamistapauksesta tiedetään nyt 1:00
Näin MTV Uutiset uutisoi Madeleine McCannin katoamiseen liittyvistä käänteistä syyskuussa 2020.

Vuonna 2007 Portugalissa kadonneen brittiläisen pikkutytön Madeleine McCannin etsinnät on aloitettu uudelleen, kertoi maan media maanantaina.

Portugalin median mukaan McCannia etsitään nyt Araden tekojärvestä ja sen ympäristöstä. Alue sijaitsee noin viidenkymmenen kilometrin päässä Algarvesta, mistä tyttö katosi. Portugalin poliisi kävi aluetta ja järveä läpi jo vuonna 2008, mutta sukeltajat löysivät järvestä vain eläinten jäänteitä.

Portugalilaisen Expresso-viikkolehden mukaan Madeleinen murhasta epäillyllä saksalaismiehellä oli usein tapana oleilla järvellä. Hän on parhaillaan vankilassa Saksassa kärsimässä tuomiota, jonka sai 72-vuotiaan amerikkalaisen raiskaamisesta Praia da Luzissa. Mies asui Madeleinen katoamisen aikaan Etelä-Portugalissa.

Madeleine McCann katosi Praia da Luzin lomakylästä, kun hänen vanhempansa olivat syömässä läheisessä tapasbaarissa ystäviensä kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat