Mainos

Toijalan surmaaja vangittu - miehellä synkkä henkirikostausta

Toijalan pääkallosurmasta epäilty mies on vangittu todennäköisin syin Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Mies myöntänyt käyttäneensä väkivaltaa uhria kohtaan sillä seurauksella, että uhri kuoli. Pirkanmaan poliisi tutkii marraskuussa tehtyä henkirikosta tappona.

Ohikulkija löysi tiistaina pääkallon Toijalan keskustan tuntumasta metsiköstä. Keskiviikkona miehen henkilöllisyys selvisi poliisin teknisissä tutkimuksissa. 61-vuotias mies oli ilmoitettu kadonneeksi viime marraskuussa.

Noin 50-vuotiaalla paikkakuntalaisella miehellä on synkkä väkivaltarikostausta, kertoo jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Antti Heijari MTV:n uutisille.

- Hänet on aiemmin tuomittu ainakin yhdestä 90-luvulla tehdystä taposta.

Poliisi ei vielä tässä vaiheessa tutkintaa paljasta surman tarkempaa tekotapaa tai paikkaa. Teon jälkeen epäilty oli siirtänyt uhrin ruumiin paikkaan, josta poliisi sen löysi.

Myöhemmin epäilty oli kertonut tapauksesta joillekin tuttavilleen, jotka eivät olleet miehen mielestä uskoneet hänen kertomustaan. Tämän vuoksi mies oli tämän viikon maanantain ja tiistain välisenä yönä käynyt irrottamassa vainajan pään ja vienyt sen Toijalan keskustan tuntumassa olevaan puistikkoon, jota kutsutaan ratapubiksi sinne kokoontuvien seurueiden vuoksi.

Heijarin mukaan on mahdollista, että uhri ja epäilty kuuluivat samaan tuttavapiiriin.

- Vielä ei ole varmistunut, tunsivatko epäilty ja uhri edes toisensa. Ainakaan mitään vakiokavereita he eivät ole olleet, se on selvä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.