Mainos

TJ Groupille ja Editalle yhteinen palveluyhtiö

TJ Group ja Edita perustavat digitaaliseen markkinointiviestintään keskittyvän palveluyhtiön Morning Digital Design Oy:n.

TJ Group Oyj ja Edita Oyj ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaisesti yhtiöt perustavat digitaaliseen markkinointiviestintään keskittyvän palveluyhtiön, Morning Digital Design Oy:n. Uusi yhtiö syntyy yhdistämällä TJ Groupin Branding&Advertising- ja Multimedia-yksiköiden sekä Edita Oyj:n omistaman To the Point Oy:n toiminnat.

Morning perustetaan siten, että To the Point Oy suuntaa TJ Groupille osakeannin, jonka jälkeen yrityksillä on yhtiöstä 50 prosentin tasaosuudet. Kummallakaan yrityksellä, TJ Groupilla tai Editalla, ei ole määräysvaltaa Morningissa eikä se ole kummankaan yhtiön tytäryhtiö.

To the Point Oy:n toiminimen muutos Morning Digital Design Oy:ksi on käynnissä. To the Point -nimi jää sieltä Editaan siirretyn monikanavajulkaisemiseen erikoistuneen ryhmän käyttöön. Yhteenliittymän tarkoituksena on kahden yhtiön perusliiketoimintoihin kuulumattomien toimintojen yhdistäminen menestyväksi yhtiöksi, joka tarjoaa innovatiivisia markkinointiviestinnän ratkaisuja.

-Uusmedia-alan yleistoimittajien aika on ohi, korostaa To the Pointin toimitusjohtajan tehtävistä Morningin toimitusjohtaksi siirtyvä Timo Argillander.

-Uuden yhtiön lähtökohdat ovat hyvät. Takana on joukko alan kokeneita ammattilaisia, joilla on myös hyvin samansuuntaiset näkemykset.

-Branding&Advertising- ja Multimedia-yksiköiden toimintojen siirtäminen Morningiin on osa TJ Groupin maaliskuussa julkistamaa konsernin strategian tarkistamisohjelmaa. Sen mukaisesti tarkensimme ratkaisuportfolion painopistettä asiakkuuden hallinnan ympärille rakentuviin ratkaisuihin ja pyrimme irtautumaan tähän strategiaan kuulumattomista toiminnoista, sanoo TJ Group Oyj:n toimitusjohtaja Mikko Setälä.

-Koko uusmedian kenttä on tunnetusti runsaan vuoden ajan kokenut monimuotoisia rakennemuutoksia ja tervehdyttämistoimenpiteitä. Editassa sähköiseen viestintään liittyvät alueet ovat yhä selkeämmin osa ydintoimintojamme graafista tuotantoa ja kustantamista. Eri medioita hyödyntävä rinnakkaisjulkaisemiseen tarvittava osaaminen on nyt järjestetty ydinliiketoimintojemme yhteyteen, toteaa Edita Oyj:n toimitusjohtaja Mikko Suotsalo.

Morning aloittaa toimintansa 1.10.2001. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä ja Tampereella.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.