Mainos

Tina Turner kesällä Helsinkiin

Megatähti Tina Turner esiintyy Suomessa elokuussa osana maailmankiertuettaan, jota on huhuttu suositun laulajattaren viimeiseksi suureksi kiertueeksi.

Esiintymispaikka on Helsingin Töölössä, Urheilukadulla, sijaitseva uusi jalkapalloareena Finnair Stadium. Turnerin esiintyminen oli vaakalaudalla, kun Ympäristökeskus asetti aluksi liian tiukat desibelirajat esitettävälle musiikille, mutta nyt järjestelyistä on päästy sovintoon.

Viimeksi legendaarinen Tina Turner vieraili täpötäydellä Helsingin Olympiastadionilla 1996.

Tennesseessä, Yhdysvalloissa, syntyneen Tina Turnerin ura on kestänyt jo 45 vuotta, joista 60- ja 70-luvut yhdessä Ike Turnerin kanssa.

Karismaattisen laulajattaren sooloura käynnistyi toden teolla 1984 Private Dancer -levystä, joka myi 11 miljoonaa maailmanlaajuisesti. Popin ja soulin ikiliikkujan Tina Turnerin viimeisin levy Twenty Four Seven julkaistiin uskomattoman energisen rocktähden 60-vuotispäivän aikoihin marraskuussa 1999.

Laulajatar on tehnyt yhteistyötä mm. häntä ihailevien Mick Jaggerin, Eros Ramazzottin, David Bowien, Eric Claptonin ja Rod Stewartin kanssa.

Tina Turner esiintyy Finnair Stadiumilla, Helsingissä keskiviikkona 09.8. ja torstaina 10.8.2000.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.