TikTokin myynnille asetettu aikaraja umpeutumassa USA:ssa – ei sopua näköpiirissä

Trump tahtoo kieltää TikTokin Yhdysvalloissa – näin melkein viiden miljoonan seuraama suomalainen TikTok-vaikuttaja kommentoi asiaa 3:04
Katso video: Melkein viiden miljoonan ihmisen seuraama suomalainen TikTok-vaikuttaja kommentoi Donald Trumpin aikeita kieltää TikTok Yhdysvalloissa.

Videosovellus Tiktokin omistajat ja Yhdysvaltain hallinto eivät ole saaneet sopua aikaan sovelluksen yhdysvaltalaistoimintojen myynnistä, kertovat neuvotteluja seuraavat lähteet uutistoimisto AFP:lle.

TikTokin myynnille asetettu takaraja oli asetettu perjantaiksi Yhdysvalloissa, eli aikaraja oli umpeutumassa aamuyöstä Suomen aikaa.

Yhdysvallat on vaatinut videopalvelu TikTokin kiinalaista omistajaa ByteDancea luopumaan omistuksestaan ja myymään sen Yhdysvaltain toiminnot uudelle omistajalle, jotta TikTok voi jatkaa toimintaansa maassa.

Yritys on käynyt neuvotteluja usean yhdysvaltalaisen yhtiön kanssa. Väistyvän presidentin Donald Trumpin hallinnon mukaan TikTok on uhka maan turvallisuudelle. Hallinnon mukaan Kiina voi käyttää sovellusta vakoiluun.

Lue myös:

    Uusimmat