Tietovuodon kolhima pettämissivusto väittää: Satojatuhansia rekisteröityi, naisiakin riittää

Tietovuotoskandaalissa ryvettynyt pettämissivusto Ashley Madison kertoo kasvavansa huolimatta viimeaikaisista ongelmista.

Sivuston omistaja Avid Life Media kertoo, että sivustolle on rekisteröitynyt satojatuhansia uusia käyttäjiä viime viikolla.

Yhtiö suitsii lisäksi väitteitä siitä, että sivusto olisi liitoitellut roimasti naiskäyttäjiensä määrää. Yhtiön mukaan hakkereiden julkaisemia tietoja on analysoitu väärin.

– Pelkästään viime viikolla naiset lähettivät yli 2,8 miljoonaa viestiä palvelussamme, yhtiö kertoi ja lisäsi, että lähes 90 000 naista oli myös rekisteröitynyt palveluun viime viikolla. 

Kanadalaisomisteiselle, useissa maissa toimivalle Ashley Madison -seuranhakusivustolle murtautuneet hakkerit julkaisivat pari viikkoa sitten miljoonia sähköpostiosoitteita, jotka kuuluivat sivuston käyttäjille.

Tietovuodon on pelätty aiheuttavan maineen menetyksiä, avioeroja ja jopa potkuja.

Itseään Impact Team -nimellä kutsuva hakkeriryhmä on ilmoittanut olleensa tietomurron takana. Ryhmä vaati heti tietomurrosta kerrottuaan Ashley Madisonin sulkemista ja sanoi julkaisevansa käyttäjätietoja, ellei sivu lopeta toimintaansa.

Lue myös:

    Uusimmat