Teuvo Teräväinen pukusuojaan kesken pelin – ikävä episodi

Teuvo Teräväinen lakaisee ylivoimalla irtokarat reppuun – Carolina murskaavana 0:42
Katso tästä Teuvo Teräväisen lakaisema ylivoimamaali.

Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen teki ylivoimamaalin mutta joutui myös kesken pelin pukusuojaan joukkueensa murjottua jääkiekon NHL:ssä Arizona Coyotesin 5–1.

Teräväinen iski NHL-yön ainoassa ottelussa Hurricanesin 4–1-johtomaalin toisessa erässä ylivoimalla. Jack Druryn laukauksen irtokarat jäivät pyörimään maalin kulmalle, ja Teräväinen oli terävänä paikalla lakaisemassa laatan reppuun.

Näet maalin ylälaidan videolta.

Saman erän lopussa Teräväinen koki kuitenkin myös epäonnea. Coyotes-puolustaja Sean Durzi oli pelaamassa kiekkoa pois joukkueensa puolustusalueelta, mutta kiekko kimposi häirintätöissä lähellä olleen Teräväisen mailasta suoraan suomalaishyökkääjän omiin kasvoihin.

Kipeää teki. Teräväinen poistui osuman saatuaan pukusuojaan, mutta palasi jäälle kolmannen erän alussa.

Teräväinen on nyt naputellut NHL-kauden 53 otteluunsa tehopisteet 17+18=35.