Mainos

Testiryhmä kokeili ikääntyvän sekaihon tehovoidetta

Suomalainen testiryhmä kokeili kuukauden ajan uutta sekaihon päivävoidetta. Rasvoittuva kasvojen T-alue ja kuivat poskipäät ovat suomalaisten yleisimmän ihotyypin eli sekaihon tunnuspiirteet. Yhdistelmä voi kuulostaa päivittäisten ihonhoitorutiinien kannalta hankalalta, mutta oikeanlaisten tuotteiden avulla sekaihon hoito on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muunkin ihotyypin.

Rasvoittuva kasvojen T-alue ja kuivat poskipäät. Nämä ovat suomalaisten yleisimmän ihotyypin eli sekaihon tunnuspiirteet, jotka ovat tuttuja jopa puolelle 35–49-vuotiaista naisista*.

Yhdistelmä voi kuulostaa päivittäisten ihonhoitorutiinien kannalta hankalalta, mutta oikeanlaisten tuotteiden avulla sekaihon hoito on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muunkin ihotyypin. Riittävän kevyiden, mutta tehokkaasti kosteuttavien tuotteiden avulla rasvoittuvan T-alueen ihohuokoset eivät tukkeudu, mutta kuivat kohdat saavat tarvitsemansa kosteutuksen.

Odotettu uutuus on sekaihon anti-wrinkle-päivävoide

Sekaihon erityistarpeisiin keskittyvän hoidon ohella 30–50-vuotiaat naiset käyttävät aktiivisesti anti-age-tuotteita, joilla ehkäistään ikääntymisen merkkejä. Anti-age päivä- ja yövoiteet sekä erilaiset seerumit ja silmänympärysvoiteet ehkäisevät ryppyjen muodostumista, kirkastavat ihoa ja palauttavat sen kimmoisuuden. Usein haasteena ovat kuitenkin liian täyteläiset tuotteet, jotka tukkivat helposti sekaihon ihohuokoset ja saavat ihon kiiltämään.

– Uusien tuoteinnovaatioiden ansiosta ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevien ei kuitenkaan tarvitse valita vain yhtä ihon erityistarvetta hoidon perustaksi, sillä markkinoille on nyt tuotu ensimmäinen sekaiholle suunniteltu anti-wrinkle-päivävoide, kertoo Nivean markkinointipäällikkö Hanna Grandell.

Kosteutettu, tasainen iho

NIVEA Visage Q10 PLUS Anti-Wrinkle sekaihon kosteusvoide on ensimmäinen erityisesti ikääntyvälle sekaiholle suunniteltu päivävoide. Se ehkäisee tehokkaasti ryppyjä samalla kosteuttaen ihoa, mutta jättäen sen kuitenkin tasaisen mattapintaiseksi.

– Uutuustuote sisältää Q10-koentsyymin lisäksi kreatiinia sekä merileväuutetta, jonka ansiosta ihohuokosten koko tasoittuu ja iho näyttää sileämmältä. Lopputuloksena on selkeästi nuorekkaampi, raikkaampi ja tasaisempi iho, Grandell lisää.

Hän muistuttaa, että aikuisiällä kannattaa aina kiinnittää huomiota omalle ihotyypille sopiviin tuotteisiin. Ihon säännöllinen puhdistaminen sekä suojaaminen ihotyypinmukaisilla tuotteilla hidastavat ihon vanhenemista ja saavat ihon tuntumaan ja näyttämään hyvältä. Kevyet ja geelimäiset tuotteet sopivat hyvin seka- ja rasvoittuvalle iholle.

"Eron kyllä huomaa"

Uutuustuotteen toimivuus ja tehokkuus on saanut paljon kiitosta suomalaisessa käyttäjätutkimuksessa. Uuden NIVEA Visage Q10 PLUS Anti-Wrinkle Moisturizer Day for Combination Skin -päivävoiteen testasi 100 suomalaista 25–45-vuotiasta naista. Kuukauden käytön jälkeen lähes 90 prosenttia naisista kertoi voiteen soveltuvan erittäin hyvin sekaihon tarpeisiin. 80 prosenttia heistä koki ihon olevan tasaisempi ja nuorekkaampi.

– Iho tuntui todella pehmeälle ja uudistuneelle. Voide kosteutti ja häivytti ryppyjä tehokkaasti, eron kyllä huomasi. Kasvoni sai uutta energiaa, jota en uskonut ennen kuin kokeilin. Nyt tuote on jokapäiväisessä käytössä, kommentoi testiryhmään osallistunut 39-vuotias nainen.

Käyttäjien mukaan voide sopi hyvin sekaihon tarpeisiin ja soveltui erinomaisesti päivittäin käytettäväksi.

– Ihanan kevyt päivävoide, joka tekee ihostani nuoremman näköisen, totesi 31-vuotias testiryhmän jäsen.

75 prosenttia testaajista koki voiteen antaneen uutta energiaa iholle ja yli 80 prosenttia suosittelisi tuotetta myös ystävilleen. Omaan meikkipussiin uutuustuotteen päätti ostaa yli 60 prosenttia testaajista.

Q10 ja kreatiini tukevat ihon luonnollista uusiutumista

Kaikki NIVEA Visage Q10 PLUS -tuotesarjan ihonhoitotuotteet sisältävät elimistössä luonnollisesti esiintyvää Q10-koentsyymiä, joka tukee ihosolujen uusiutumista. Nuoressa ihossa Q10-koentsyymiä on riittävästi, mutta jo 30-vuotialla sen määrä vähenee.

– Nyt Q10-tuotteisiin on lisätty myös kreatiinia, joka on Q10-koentsyymin tavoin elimistön luonnollinen energia-aine. Kreatiinin teho perustuu sen kykyyn sitoa energiaa. Voiteiden sisältämä kreatiini imeytyy ihosoluihin varastoiden energiaa ja aktivoiden ihosolujen toimintaa, taustoittaa Grandell.

Tuoteperheeseen kuuluvat kaksi päivävoidetta, yövoide, tehoseerumi sekä silmänympärysvoide tukevat näin ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Uudistetut tuotteet vähentävät ryppyjä, mutta myös kosteuttavat ihoa jopa 30 prosenttia tehokkaammin kuin ennen.

NIVEA Visage Q10 PLUS -tuotesarjaa myydään tavarataloissa ja päivittäistavarakaupoissa. Uutuustuotteen, NIVEA Visage Q10 PLUS Anti-Wrinkle Moisturizer Day for Combination Skin -päivävoiteen hinta on noin 11,50 €.


Artikkelin kuvat:Nivea

Lähde:*Beiersdorf AG by Synovate Healthcare Germany 25.3.2011

Artikkelin tarjoaa:Nivea

Artikkelin tarjoaa:Nivea

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja