Mainos

Tesla Model 3 on läpäissyt laatuvaatimukset – tuotanto alkaa kaksi viikkoa etuajassa

Teslan Model 3 -mallin tuotanto alkaa kaksi viikkoa etuajassa. Ensimmäiset valmistuneet autot luovutetaan omistajilleen heinäkuun lopulla.

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on ilmoittanut, että Model 3 -mallin Tesla on läpäissyt kaikki säännösten mukaiset vaatimukset Yhdysvalloissa, ja että sen tuotanto voidaan aloittaa kaksi viikkoa etuajassa. Teslan toistaiseksi edullisimman mallin eli Model 3:n tuotannon odotettiin alkavan jossain vaiheessa heinäkuuta, mutta tarkempia tietoja yhtiön tehtaan valmiudesta Fremontissa, Kaliforniassa ei ollut juurikaan tippunut.

Musk ilmoitti Twitterissä, että ensimmäisen Model 3 -auton olisi tarkoitus valmistua perjantaina 7. heinäkuuta. Hän arveli myös, että uutta Teslaa pystyttäisiin valmistamaan noin 20 000 kappaletta kuukaudessa vuoden lopulla.

Heinäkuun lopulla autovalmistaja aikoo järjestää ensimmäiselle 30:lle Model 3:n tilanneelle asiakkaalle tapahtuman, jossa vastavalmistuneet autot luovutetaan omistajilleen.

Model 3:n ennakkotilauksia ryhdyttiin ottamaan vastaan maaliskuussa 2016 ja auton lähtöhinta on 35 000 dollaria. Uusi malli on Teslalle tärkeä virstanpylväs, sillä se saattaa ylittää kahden kalliimman Tesla-mallin myyntimäärät selvästi.


---

4:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.