Mainos

Tervo: Seksimaanikkoväitteet hämmästyttävät

Kirjailija Jari Tervo kertoo olevansa hämmästynyt tuoreen Koljatti-kirjan aiheuttamasta kohusta. Erityisesti kirjailijaa ihmetyttävät erilaiset johtopäätökset ja väitteet, joita kirjan henkilöistä on esitetty julkisuudessa.

- Kyllä minua on kummastuttanut se seikka, että esittelen kuulemma kirjan keksityn pääministerin Pekka Lahnasen seksimaanikkona. Hänhän haaveilee reippaasta kohtaamisesta Lidl-kassatytön kanssa. Jos tuollainen tekee ihmisestä seksimaanikon, niin kyllä me olemme sitten kaikki seksimaanikkoja, pohtii Tervo MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa.

Tervo kertoo olevansa myös tyrmistynyt siitä, että kirjaa on kritisoitu Suomen hallituksen täydellisestä teilaamisesta.

- Tätä kirjaa on yritetty kääntää teokseksi, jossa ilkeillään ja hypitään tasajalkaa poliitikkojen päällä. Kirjan peruskuviohan on sellainen, että siinä ollaan pääministerin pään sisässä. Siinä yritetään nähdä merkillistä suomalaista yhteiskuntaa ja nykyelämää pääministerin silmin eli sellaisen miehen näkökulmasta, joka kulkee joka paikkaan pitkä medialaahus mukanaan.

Tervo myöntää, ettei Koljatti-kirjan saama mediajulkisuus tullut täysin yllätyksenä.

- Ajattelin, että kirja saattaa kiinnostaa jonkin verran, mutta minulla ei ollut minkäänlaista käsitystä siitä, että perjantaista tiistaihin iltapäivälehdissä on 20 sivua aiheesta. Enkä minä edes seurustele Vesa-Matti Loirin kanssa, Tervo hymähtää.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.