Mainos

Teleoperaattorit kilpailevat ekaluokkalaisista

Koulujen alku kiihdyttää kilpailua teleoperaattorien välillä. Keskustan verkkolehden Verkkoapilan mukaan DNA on jopa lähestynyt kaikkia koulunsa aloittavien lasten vanhempia mainoskirjeellä.

Kirje sisältää prepaid-liittymän ja kymmenen euroa ilmaista puheaikaa. Vanhemmille suunnatussa kirjeessä tarjotaan "Turvaa pienelle koululaiselle, huolettomuutta vanhemmille"

- Korostan, että kirjeet tulevat lasten vanhemmille, ja se on heidän päätettävissään, kertovatko he siitä lapsilleen, kertoo DNA:n myyntijohtaja Erik Sylvestersson Verkkoapilan kysyessä markkinoinnin eettisyydestä.

Myös Elisa ja Sonera myöntävät koulujen alun olevan oivaa markkinointiaikaa. Yrityksillä ei kuitenkaan ole erillistä, koulun aloittaville suunnattua kampanjaa.

Matkapuhelin hankitaan yhä nuoremmille. Palvelujohtaja Pasi Vanninen Elisalta sanoo, että kehitys on ollut paljon odotettua nopeampaa.

- Tämä on aika jännä ilmiö. Viime vuosina kehitys on tapahtunut hurjaa vauhtia, ja nyt jo monella alle kouluikäisellä on kännykkä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.