Teemu Pulkkisen agentti vakuuttelee suomalaisen pyrkivän jatkamaan edelleen Venäjällä: "Teemme töitä se eteen"

KHL:ssä ainoana suomalaisena pelaavan Teemu Pulkkisen agentti näyttää vihreää valoa hyökkääjän uran jatkolle Venäjällä.

Teemu Pulkkisen agenttina toimiva slovenialainen Aljosa Pilko vastaili venäläiselle Sport-Ekspressille kysymyksiin edustamiaan länsimaalaisia pelaajia koskien. 

Hänen mukaansa Pulkkisen tarkoituksena on jatkaa KHL:ssä. Suomalaishyökkääjällä ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa sopimusta mihinkään. 

– Teemu on valmis (jatkamaan Venäjällä). Teemme töitä sen eteen. Pulkkinen on hyvin erityinen pelaaja. Jos häntä käytetään oikein, hänestä on hyvin paljon hyötyä, Pilko totesi.

Pulkkisen edustaman Traktor Tsheljabinskin kausi päättyi KHL:n runkosarjaan. Suomalainen iski 63 ottelussa hieman alle 0,5 pistettä per ottelu. Kaikkiaan tehoja syntyi 15+12=27.

– Hän voi tehdä 30 maalia kaudessa ilman ongelmia. Hänen on kuitenkin oltava omalla paikallaan vasemmassa laidassa, jotta se onnistuu, Pilko vakuuttelee.

Pulkkinen jatkoi uraansa Venäjällä, vaikka valtaosa ulkomaalaispelaajista jätti maan liigan sen jälkeen, kun Venäjä aloitti hyökkäyssodan Ukrainassa viime vuoden helmikuussa. KHL:ssä ei pelannut tällä kaudella muita suomalaisia. 

Pulkkinen ei ole perustellut arvovalintaansa julkisuudessa. Helmikuussa Sport-Ekspress paljasti, että Pulkkinen tienasi päättyneellä sesongillaan noin 814 400 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat