Teemu Pukki hyppäsi tuskan keskelle – ManU-tähdeltä harvinaisempi temppu

Teemu Pukki otettiin vaihdosta kentälle, kun hänen edustamansa Norwich koki tappion Englannin Valioliigassa Evertonille. Manchester Unitedin Anthony Martial teki puolestaan harvinaisemman tempun ottelussa Sheffield Unitedia vastaan.

Huuhkajien tähtihyökkääjä Pukki otettiin kentälle Everton-ottelun 71. minuutilla.

Pukki saapui tuskan keskelle, sillä Everton oli karannut etumatkalle Michael Keanen osuman myötä.

Norwichin hanat eivät missään vaiheessa auenneet, vaan sen saldo täydentyi jälleen uudella tappiolla, tällä kertaa lukemin 0-1.

Norwich on Valioliigan sarjataulukossa viimeisenä. Sen ero putoamisviivaan kuusi pistettä, kun jäljellä on vielä seitsemän ottelua.

Martial, Martial, Martial

Manchesterissa kotijoukkue United isännöi Mestarien liiga -paikkojen kannalta tärkeää ottelua, kun se kohtasi Sheffield Unitedin. Ottelun hahmo oli ranskalaishyökkääjä Anthony Martial, joka iski kaikki pelin kolme maalia.

Martial on ensimmäinen Manchester United -pelaaja, joka on tehnyt Valioliigassa hattutempun sitten legendaarisen managerin Alex Fergusonin lähdön jälkeen.

24-vuotias Martial on tykittänyt tällä kaudella Valioliigassa 14 osumaa.

3-0-voiton myötä United nousi kahden pisteen päähän Valioliigassa neljäntenä olevasta Chelseasta. Unitedilla on kuitenkin yksi peli enemmän pelattuna.

Lue myös:

    Uusimmat