Teemu Pukista satelee yhteydenottoja agentille

UEFA Europa Leaguen playoffs-vaiheessa kolme maalia saksalaisen Schalken verkkoon iskenyt hyökkääjä Teemu Pukki on ollut pitkään eurooppalaisten seurojen suurennuslasin alla, mutta viimeistään nyt mielenkiinto lisääntyy entisestään.

Pukin agentti Tapio Raatikainen on saanut eilisen jälkeen yhteydenottoja ulkomailta, muttei vielä kommentoi niitä sen tarkemmin. Hänen mukaansa kokonaiskuva kiinnostuksesta selviää vasta viikonlopun aikana.

- Niitä ei ole tullut niinkään Pohjoismaista, vaan muualta Euroopasta, Raatikainen suostuu paljastamaan.

Pukki, 21, oli Champions League -karsintojen aikana norjalaisen Viking Stavangerin ostoslistalla. Raatikaisen ohella nuoren hyökkääjän taustalla touhuava Juha Reini uskoo, että pohjoismaalaiset seurat voivat yhä kilpailla Pukista, vaikka hinta nousee koko ajan ylöspäin.

- Varaa on aina, jos on halukkuutta. Kyllä sitä rahaa aina silloin jostain kummasta löytyy. Isompi asia on, että mikä olisi hänelle itselleen paras paikka pelata. Siinä on paljon menetettävää, jos valitsee väärin. Tärkeintä on, millainen pelityyli, organisaatio tai valmentaja ovat kyseessä, Reini linjaa.

Reinin mukaan on harhaluulo, että yhden tai kahden hyvän onnistumisen myötä ketään pelaajaa vietäisiin heti suurseuroihin, mutta kiinnostusta ison luokan näytönpaikka silti lisää. Pukin kohdalla mistään yhden viikon ihmeestä ei voida kuitenkaan puhua, sillä hän lähti jo 17-vuotiaana espanjalaisen Sevillan organisaatioon ja palasi hakemaan peliaikaa HJK:hon viime kesänä.

Katso Sebastian Waheebin juttu Katsomo.fi:stä (Tulosruutu 26.8.2011)

Lue myös:

    Uusimmat