Teemu Pukin huippusopimuksesta tihkui lisätietoa – "Suomen mittakaavassa merkittävä"

9:47
Videolla Tulosruudun raportti Norwichin ottelusta Manchester Cityä vastaan.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa tällä kaudella loistanut Teemu Pukki kertoi Adidaksen kanssa tehdystä jatkosopimuksesta tiistaina Instagram-tilillään.

MTV Urheilun saamien tietojen mukaan Pukki nettoaa monivuotisesta sponsorisopimuksesta mahdollisesti jopa kuusinumeroisen summan vuodessa. Adidas ei suostu kommentoimaan sopimuksen sisältöä.

– Olemme Adidaksella erittäin iloisia siitä, että yhteistyömme Teemun kanssa jatkuu tulevaisuudessa. Teemu on ollut Adidas-urheilija jo vuodesta 2012 ja olemme aina pitäneet häntä huippuhyökkääjänä, Adidaksen Pohjoismaiden urheilumarkkinointijohtaja Riku Lyly kertoo.

– Hän on todistanut kykynsä tehdä maaleja kansainvälisellä tasolla ja tämän kauden esitykset Valioliigassa ovat tietenkin huikeita. Emme koskaan kommentoi yksittäisten sopimusten sisältöä, mutta Teemun sopimus on tietenkin Suomen mittakaavassa merkittävä, Lyly jatkaa.

Viime kaudella Englannin Mestaruussarjan maalikuninkuuden 29 osumallaan voittanut Pukki on jatkanut hurjaa menoaan tälläkin kaudella. Maaleja on Valioliigassa syntynyt viidessä ottelussa peräti kuusi ja Pukki on antanut myös kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja