Teemu Pukilla yksi olennainen avain menestykseen: "Toivon sitä"

Mikael Forssell povaa Teemu Pukille hyvää debyyttikautta Valioliigassa:"Hän on täynnä itseluottamusta" 3:19
Videolla Mikael Forssellin haastattelu Teemu Pukista.

Sensaatiomaisen kauden Mestaruussarjassa pelannut Teemu Pukki aloittaa oman urakkansa Englannin Valioliigassa. C Moren asiantuntija Mikael Forssell uskoo Pukin menestykseen, mutta muistuttaa olennaisesta avainkysymyksestä.

Pukki paukutti Norwichin nousuun päättyneellä viime kaudella 43 ottelussa 29 osumaa ja voitti maalipörssin ylivoimaisesti. Pelit kovenevat kuitenkin Valioliigassa. Forssell ennustaa kuitenkin vahvaa kautta suomalaishyökkääjälle.

– Erittäin vahvaa kautta, herra on osoittanut sen, että on huippuiskussa. Viime kauden suoritus oli jotain aivan uskomatonta, miksi se loppuisi siihen? Uskon, että hän on täynnä itseluottamusta ja hän tulee menestymään sen myötä tällä kaudella, Forssell sanoo MTV Urheilulle.

Norwich eli viime kaudella Pukin maaleista ja tälläkin kaudella ne ovat olennaiset osassa joukkueen mahdollisessa menestyksessä. Forssell muistuttaa, mitä joukkueelta vaaditaan, että Pukki saa paremman mahdollisuuden onnistumisiin.

– Norwichin menestys on riippuvainen Pukin maaleista. Se on täysin selvä asia. Toivon sitä, että Norwich pelaa hyökkäävää ja aktiivista jalkapalloa, eikä jää makaamaan omalle kenttäpuoliskolle, koska se tarkoittaisi sitä, että maalipaikkoja tulee vähemmän hyökkääjille ja tässä tapauksessa Pukille. Toivon, että he lähtevät pelaamaan rohkeasti ja uskaltavat myös hyökätä, Forssell toteaa.

Pukin ja Norwichin matka Valioliigassa käynnistyy perjantaina, kun sarjan avauskierroksella vieraskentällä vastaan asettuu viime kauden sarjakakkonen ja Mestarien liigan voittanut Liverpool.

Lue myös:

    Uusimmat