Mainos

Tee tyylikäs tuulensuoja

Rannalla tai pihalla loikoilu olisi ihanaa, mutta tuulenvire häiritsee auringonottoa. Hyvä idea on valmistaa mieleisestään kankaasta tuulensuoja, joka lisäksi suojaa myös naapurien katseilta.

Tehtävään tarvitset neljä metriä kangasta, ompelulankaa, nuppineuloja, neljä edullista verhotankoa päätykoristeineen sekä viisi metriä koristenauhaa, joka on leikattu 12 yhtä pitkään osaan.

Ommellen tai liimaten

Valitse kangas käyttöpaikan mukaan: biitsille sopivat parhaiten vaaleat ja siniset sävyt, puutarhaan ovat omiaan kukkakuviot ja polkkapilkut.

Voit päättää haluatko käyttää tehtävässä kangasliimaa vai ompelukonetta. Paras paikka askarteluun on pihamaa tai terassi, sillä auki levitetty kangas vaatii tilaa.

Aloita tekemällä kankaan reunoihin kahteen kertaan taitettu sentin päärme. Kiinnitä se paikalleen nuppineuloilla. Voit joko ommella tai liimata päärmeet.

Valmista ja testaa

Levitä kangas auki ja sijoittele tangot sen päälle tasaisin välein. Merkitse tankojen kohdalle paikat kolmelle rusetille, joilla tangot kiinnittyvät kankaaseen. Seuraavaksi parsi tai ompele pätkä koristenauhaa merkkien kohdalle.

Nyt suoja on valmis ja voit testata lopputulosta pihalla. Työnnä ensimmäinen tanko maahan ja sido kankaan pää kiinni tankoon. Vedä kangas pinkeäksi ja pystytä muut tangot.

Näin aurinkoinen päivänvietto on suojattu puhurilta!

MTV3/Viihdytään pihalla – 40 ideaa pihan piristykseksi (Gummerus, 2008)

Kuvat: Viihdytään pihalla – 40 ideaa pihan piristykseksi (Gummerus, 2008)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.