Täytetty broileri

  • 1 kokonainen broileri
  • 1 paketti pekonia
  • 1 sipuli
  • 1 omena
  • 300 g broilerin maksaa
  • 1 rkl öljyä
  • suolaa ja pippuria
  • 1-2 dl ruokakermaa
  • 1. Hienonna pekoni ja sipuli. Kuori ja paloittele omena. Paloittele broilerin maksa.
  • 2. Paista pekoni pinnoitetulla paistinpannulla. Lisää sipuli ja omena ja paista hetki. Lisää sitten maksa ja paista, kunnes maksa on kypsää. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • 3. Täytä broileri seoksella, laita broileri paistopussiin ja paista uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia.
  • 4. Lisää lopun täytteen joukkoon kerma ja kiehauta kastike.

- Toim. Sonja Blåberg ja Ari Malmberg

Lue myös:

    Uusimmat