Täysi kaaos puhkesi jalkapallo-ottelussa – fanit hyökkäsivät omien pelaajiensa kimppuun

Kolumbian pääsarjan karsintaottelussa puhkesi täysi kaaos torstai-iltana, kun Real Cartagenan kannattajat juoksivat kentälle ja hyökkäsivät pelaajiensa kimppuun.

Fortaleza oli juuri siirtynyt 2-0-johtoon Cartagenan kotiottelussa reilun puolen tunnin pelin jälkeen, kun suuri joukko kannattajia juoksi kentälle. Vierasjoukkue juoksi paniikissa pukusuojiin. Fanien kohteena olivat kuitenkin oman joukkueen pelaajat.

Keskellä kenttää nähtiin pelaajien ja fanien kohtaaminen. Kauaa ei aikaa ehtinyt kulua, kunnes ryhmien välillä alkoi täysimittainen tappelu.

– Se on häpeä. En ole koskaan nähnyt vastaavaa aiemmin. Se, että porukka juoksee kentälle on oma asiansa, mutta fyysinen hyökkäys pelaajia kohtaan on jotain aivan muuta, katsomossa tapahtunutta seurannut Miguel Arzayus sanoi Aftonbladetin mukaan.

Useampi minuutti ehti kulua, kunnes poliisi alkoi rauhoittamaan tilannetta ja poistamaan kannattajia kentältä.

– Se on kamalaa, että heillä kestää noin kauan reagoida, Arzayus jatkoi.

Pelaajien mahdollisista vammoista ei ole virallista tietoa. Järkyttynyt yleisö sai kuitenkin nähdä, kuinka eloton kannattaja makasi nurmella, kunnes hänet autettiin ylös ja pois kentältä. Monet jättivät katsomon ja ottelu keskeytettiin. Tuntia myöhemmin tuli kuitenkin suuri yllätys, sillä ottelua jatkettiin. Se päättyi lopulta Fortalezan 2-1-voittoon.

Kannattajien ryntäämisen kentälle voit katsoa tästä linkistä.

 

Lue myös:

    Uusimmat