Mainos

Tavastialla Deep Purplea kotimaisina tulkintoina

Hyvän vastaanoton saaneiden Purple Night 2008 ja 2009 -tapahtumien jälkeen Perfect Strangers of Finland PSOF ry järjestää kolmannen tapahtuman yhden välivuoden jälkeen. Helsingin Tavastialla huomenna lauantaina järjestettävän tapahtuman juontajina toimivat Juha ”Taikku” Taivainen ja Kirsi Pynnönen. Taikun ääni on monelle tuttu lätkäselostuksista.

PSOF ry:n kolmas tapahtuma esittelee jälleen kerran kotimaisia solisteja esittämässä Deep Purplen musiikkia. Konsertin pääteemana on vuonna 1970 ilmestynyt In Rock -levy, joka tullaan kuulemaan illan kuluessa kokonaisuudessaan. Lisäksi kuullaan enemmän ja vähemmän vuosikymmenten varrella tutuksi tulleita kappaleita Deep Purplen laulukirjasta.

Illan aloittaa Uriah Heepin musiikkiin erikoistunut bändi 'Eavier than 'Umble, kahden solistin kera. Tiina Pesosen kanssa lavalle astuu lahtelainen Jukka Ilmonen.

Toinen lämppäribändi on Void in Black, joka esittää Ian Gillanin, Glenn Hughesin ja Ronnie James Dion aikaista Black Sabbath -musiikkia. Vierailevina solisteina heillä on kaksi solistia, joista Taage on tuttu mm. Kilpi-yhtyeestä ja Mika Järvinen taas on Crazy Worldin solisti ja leaderi.

Purple Night 2011 - In Rock -konsertin housebändi on koottu suomalaisista ammattimuusikoista. Bändin jäsenet ovat soittaneet kotimaisissa huippuyhtyeissä kuten Popedan ja Michael Monroen riveissä. Deep Purplen sukupuubändien musiikkiin heillä on myös läheinen yhteys. Housebändin jäsenet ovat soittaneet mm. Rainbow’ssa ja Deep Purplessa laulaneen Joe Lynn Turnerin kiertuekokoonpanossa sekä Rainbow’ssa laulaneiden Graham Bonnetin ja Doogie Whiten kiertueilla Suomessa. Housebändissä soittavat Lacu Lahtinen rummuissa, Mika Lamminsivu kitarassa, Klaus Wirzenius bassossa ja Risto Lassila koskettimissa.

lllan pääsolisteina ovat A-P Louhelainen, Jukka Ilmonen, J.J.Hjelt, Michael Henneken, Kimmo Blom ja Taage. PSOF kertoo tiedotteessaan, että osa nimistä on vähemmän tuttuja, mutta ääneltään loistavia. Esimerkiksi Kimmo Blom esittää helmikuussa 2011 ensi-iltansa saavassa Queen-musikaalissa Freddie Mercuryn Roolin.

Illan ensimmäinen yhtye aloittaa soittamisen Tavastialla jo 19.30.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.