Tauski viikkoa ennen häitä: Voin nyt paremmin kuin 20 vuoteen

Viikon päästä lauantaina avioon Henna Tuomisen kanssa asteleva laulaja Tauski Peltonen huokuu rakkauden onnea ja lupaa kuninkaallisia häitä.

Tauski ja Henna kertoivat avoimesti tunteistaan ja liittonsa aitoudesta MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Minulla on sellainen olo, että vaikka olen aiemminkin ollut naimisissa, niin nyt menen ensimmäistä ja viimeistä kertaa oikeista syistä oikean naisen kanssa naimisiin. Minulla on hyvin vaikea suhde takana, mutta nyt voin paremmin kuin 20 vuoteen. En ajattele vastoinkäymisiä, vaan haluan muistaa ainoastaan sen, kuinka Hennan tapaamisen myötä elämäni muuttui loistavaksi, Tauski kertoo.

Tauski ihmettelee, että ympäristössä hänen ja Hennan liittoa on pidetty hätiköitynä ratkaisuna. Tauski ja Henna kuitenkin vakuuttavat, että tunteet ovat aitoja.

– Suuren rakkauden lisäksi meillä on järkevä parisuhde. Kaikki tuntuu hyvältä ja tasapainoiselta. Elämässä ei kannata jättää loistavaa asiaa tekemättä, sillä koskaan ei tiedä koska edessä on elämän viimeinen päivä, Tauski toteaa.

– Kyllä me molemmat olemme nyt ensimmäistä kertaa elämässämme menossa tosissamme naimisiin. Eikä tämä niin hätiköityä ole, sillä jo vuosia sitten tavatessamme ensimmäisen kerran tapahtui katseissa jotain, Henna toteaa.

Tauskin mielestä elämässä täytyy tarttua tunteiden mukaan tilaisuuksiin. Onnen löytänyt laulaja uskaltaakin paljon kokeneena antaa jo elämänohjeita MTV3.fin Viihdeuutisten lukijoille.

– Olen jo sen ikäinen, että uskallan sanoa tämän ääneen: Jos elätte kipeässä ja huonossa parisuhteessa niin lopettakaa se. Huonossa ihmissuhteessa ei tuhoa kun itsensä ja ympäristönsä eikä kukaan muu auta siitä pois kun sinä itse, Tauski neuvoo.

Tauski ja Henna avioituvat viikon päästä lauantaina, häihin on tulossa noin 150 vierasta. Tauski lupaa mahtipontisia häitä. Sekä sulhanen että morsian kertovat jo hieman stressaavan häitä, mutta positiivisella tavalla.

– Luvassa on Suomen suurimmat ja näyttävimmät häät. Minulla on viisi bestmania, joiden kanssa tulee keikkojen ohella häärättyä hääasioita kokopäivätoimisesti. Kun on tulossa suureelliset häät, tarvitaan niitä valmistelemaan suuri tiimi. Henna on ansainnut päivänsä prinsessana ja ensimmäistä kertaa minuakin jännittää, Tauski toteaa.

Sekä Tauski että Henna ovat tahoillaan olleet aiemminkin naimisissa. Tauski laulaja Virpi Kätkän kanssa ja Henna Lasse Koistisen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja