Tässäkö kesän hurjin kauhutarina? Kerro omasi!

Moni kiljahtaa kauhusta, kun pieni ötökkä erehtyy väärälle tontille, koska eihän niitä kestä kukaan – ne ovat yksinkertaisesti ällöttäviä. Kerro oma kauhutarinasi Koti-osion kyselyssä ja jaa kokemuksesi.

Iik ja ääk – nyt siitä on vihdoin selvitty! Kyse on tietysti kesän hirmuisista tappajahirviöistä, eli amppareista, hyttysistä ja pahuksen paarmoista.

Täysin ilman traumoja emme kuitenkaan selvinneet. Tämä käy ilmi Koti-osion kyselystä, johon on ilmestynyt jo muutamia veret seisauttavia tarinoita.

– Olin kesän lopulla tutussa mustikkapaikassa. Oli oikein mukavaa kuunnella puiden huminaa suopursujen tuoksuessa. Olin jo melkomoisessa go with flo meiningissä edetessäni sinisenä hehkuvalta mättäältä toiselle kun kuulin epätavallisen voimakasta surinaa. Samassa tunsin kädessäni vihlaisevan kivun. Heti perään toisessa kädessä tuntui pisto. Katsahdin maahan ja mitäs siellä saappaani vierestä maasta pursusi ja syöksähteli runsaasti maa-ampiaisia. Tunsin vielä kolmannen piston ja sitten minua vietiin. Olin varmaan melko koominen näky loikkiessani ympäriinsä ja huutaessani äidilleni että JUOKSE, juokse! Selvisin säikähdyksellä, kirvelyllä ja lievällä turvotuksella. Sormus kun ei sitten illalla mennytkään sormeen, kertoo nimimerkki Nyanya.

Kerro kamalimmat ötökkäkokemuksesi Kodin kyselyssä. Veret seisauttavimmat tarinat päätyvät julkaistavaksi näillä sivuilla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja