Tässä ovat vuoden 2024 Wellnessmalli-finalistit

Kilpailu vuoden wellness-malliudesta nähdään jo viidettä kertaa.

Vuoden 2024 Wellnessmalli-kisassa kilpailee jälleen urheilullinen finaalijoukko. Hyvinvointialan kilpailun finaalijoukkiossa nähdään tälläkin kertaa monipuolisesti erilaisten urheilualojen vaikuttajia.

Mukana kisaavat muun muassa Love Island -osallistuja, sirkusartisti sekä TikTok-tähti. Kilpailua tuomaroi tänäkin vuonna hyvinvointivaikuttaja Sofia Aiello-Tikka sekä Salkkareista tuttu näyttelijä ja hyvinvointialan ammattilainen Kerttu Rissanen.

Kisassa arvioidaan muun muassa esiintymistaitoja, kuvauksellisuutta sekä potentiaalia toimia seuraavana hyvinvointialan vaikuttajana.

Finalistit:

Kaarin Kanto on 25-vuotias Personal Trainer Espoosta. Hän on energinen tsemppaaja, jolle henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä perhe merkitsevät paljon.

Rebekka Homanen, 22, on aktiivisen elämäntyylin puolestapuhuja Helsingistä. Ihmisläheinen sporttaaja viihtyy kuntosalilla, lenkkipoluilla sekä palautuu kylmissä vesissä ja saunan lauteilla. Hän korostaa oman tien kulkemista, ja muistuttaa olla vertaamatta itseään muihin.

Rosa Avila, 23, on käynyt Vierumäen Urheiluopiston ja tehnyt yksilövalmennuksia jo muutaman vuoden. Hän korostaa henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tärkeyttä, ja kuvailee itseään nauravaiseksi, empaattiseksi ja kiltiksi.

Rosa on nähty myös Love Island Suomi -ohjelman kolmannella kaudella.

Sirkusartisti Sanni Sarlin, 37, on ikuinen multitaskaaja ja innostuja. Kahden lapsen äidille treenaaminen ja ystävien tapaaminen on keino ladata akkuja. Sanni haluaa tuoda someen rentoutta ja realismia.

Savosta kotoisin oleva Susa Vuori, 27, on rohkea, aito ja positiivinen persoona.  Susan lajitaustaan sisältyy joukkuevoimistelua, thai-nyrkkeilyä ja viimeisimpänä ilma-akrobatia harrastus. Luonnossa liikkuminen ja luontopolut ovat aina olleet myös lähellä sydäntä. Mottona hänellä on: ”Positiivisuus muuttaa näkökulmaa, kiitollisuus muuttaa elämää”.

Suvi Myllymäki, 28, on elämännälkäinen innostuja. Hän haluaa rohkaista ihmisiä lopettamaan ikuisen laihduttamisen ja olemaan oman kehonsa paras ystävä. Suvin somesisällöistä hehkuu rakkaus juoksuharrastukseen, ja hän kannustaa myös muita ylittämään itsensä juoksuelämysten parissa.

Brasiliasta 11-vuotiaana Suomeen muuttaneessa Virna Ribeiro de Oliveirassa, 26, yhdistyy suomalainen määrätietoisuus sekä brasilialainen iloisuus. Virnan vilkkaaseen lajihistoriaan on kuulunut muun muassa uintia, karatea, balettia, capoeiraa, taekwondoa ja cheerleadingia. Lempparilaji on kuitenkin ollut telinevoimistelu, ja aikuisiällä into on siirtynyt crossfitiin.

Kaisa Helvelahti, 29, on aurinkoinen seikkailija. Hän haluaa kannustaa ihmisiä kulkemaan kohti unelmiaan ja pitämään huolta kehostaan. Hän latautuu erityisesti surfskatin, surffin tai yogan parissa. Kaisan seikkailuihin on kuulunut muun muassa vapaasukeltelua kiviluolissa.

Minttu Herlin, 24, on helposti lähestyttävä, aito ja energinen persoona. Häneltä löytyy 14 vuoden kilpaurheilutausta cheerleadingin SM-tasolta. Kilpaurheilun lopettamisen jälkeen juoksusta on löytynyt hänelle uusi intohimo, jonka parissa hän rakastaa haastaa itseään.

Nea Puro on eloisa ja positiivinen 24 vuotias ex-cheerleader Helsingistä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu sopivasta tasapainosta kuria ja hauskanpitoa. Kilpaurheilutausta tuo lujuutta arkeen sekä treenaamiseen. Nea rakastaa eläimiä ja luontoa, niiden lähellä fiilis on aina onnellinen.

Finaali käydään loppuvuodesta I Love Me -messuilla Helsingin messukeskuksessa.

Viime vuoden Wellnessmalli-kilpailun voittajaksi valittiin entinen taitoluistelija Ann Sophie Martinez.

Kuva: Linda Lipponen @_lifu_ 
Vaatteet: Squatproof
Meikki: MAJ / Hanna Ropponen, Oona Ståhl ja Julia Liljakari
Hiukset: Parturi-kampaamo Bow
Rusketus: @idawargbeauty @spaltprhelsinki

Lue myös:

    Uusimmat