Mainos

Tässä ovat ehdokkaat Suuren journalistipalkinnon 2011 saajiksi

Suuren journalistipalkinnon saajat on julkistettu. Palkintolautakunta on valinnut saamansa 343 ehdotuksen joukosta voittajaehdokkaat.

Palkinnon jaetaan kolmessa luokassa, jotka ovat Vuoden juttu, Vuoden journalisti ja Vuoden journalistinen teko. Lisäksi yleisö saa valita tänä vuonna oman suosikkinsa ehdokkaiden joukosta.

Ehdokkaat vuoden jutuksi ovat toimittaja Lauri Martinmäen juttu Yksityisistä terveys- ja hoivapalveluista (Keskisuomalainen 17.11.2011), toimittaja Ami Assulinin ohjelma Kouluampujaksi leimattu (Silminnäkijä, YLE TV2 7.2.2011) ja toimittaja Arja Paanasen valelääkäripaljastukset (Ilta-Sanomat).

Ehdokkaat Vuoden journalistisesta teosta ovat toimittajat Ilkka Kulmala ja Tero Karjalainen, jotka lähtivät kehittämään Keskisuomalaiseen superpitkiä juttuja; päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäki ja Art Director Liisa Karttunen, jotka käynnistivät Oma Olivia -projektin sekä toimittaja Susanna Kemppainen ja päätoimittaja Markku Mantila, jotka kertoivat Kalevassa vanhoillislestadiolaisten piirissä tapahtuneista hyväksikäyttötapauksista.

Vuoden journalistiksi ehdolla on toimittaja Anu Nousiainen Helsingin Sanomien Kuukausiliitteestä, toimittaja Risto Lindstedt Suomen Kuvalehdestä ja toimittaja Esa Mäkinen Helsingin Sanomista.

Voittajaehdokkaat esitellään MTV3-kanavan Huomenta Suomi -ohjelmassa 9.3. alkaen.

Suuren journalistipalkinnon saajat valitaan näiden ehdokkaiden joukosta gaalassa, joka nähdään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla keskiviikkona 21.3.2012.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.