Tapparalle tärkeä jatkosopimus: Veli-Matti Savinainen jatkaa Tampereella

Tapparaan kesken päättyneen kauden palannut hyökkääjä Veli-Matti Savinainen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen tamperelaisseuran kanssa.

Savinainen aloitti kauden Jokereiden KHL-joukkueessa, mutta siirtyi Tapparaan, kun helsinkiläiset jättivät pelit Venäjällä kesken.

Savinainen nousi SM-liigan pudotuspeleissä tärkeään asemaan iskemällä kultaa voittaneelle Tapparalle 15 ottelussa tehot 8+2=10. Suomen mestaruus oli 36-vuotiaalle laitahyökkääjälle jo uran neljäs.

– Vellu antaa tekojen puhua kaukalossa puolestaan, ja hän on kunnioitettu taistelija joukkueessa. Vellu tuo joukkueeseen myös johtajuutta ja esimerkkiä nuorille kovaan harjoitteluun ja urheilijana elämiseen, päävalmentaja Jussi Tapola kuvaili kiinnitystä Tapparan tiedotteessa.

Tappara kertoi keskiviikkona myös 19-vuotiaan norjalaishyökkääjän Philip Granathin, Jokerien A-junioreissa pelanneen 18-vuotiaan puolustajalupauksen Kasperi Kulonummen ja Alaskassa yliopistosarjaa pelanneen puolustaja Antti Virtasen, 24, siirrosta riveihinsä. Lisäksi Tapparan oma 17-vuotias puolustaja Arttu Kärki on kiinnitetty kahden vuoden sopimukseen ja hyökkääjä Oskari Luoto on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue myös:

    Uusimmat