Tapparakin kilpavarustelee antautuneen Sportin kustannuksella – Leijonien MM-kultavahti Tampereelle

Maalikooste: Tappara - JYP 6:45
Hovisen uusi seura Tappara kärsi lauantaina kotitappion JYPille. Tässä ottelun maalikooste.

Leijonissa MM-kultaa vuonna 2011 voittanut maalivahti Niko Hovinen siirtyy loppukaudeksi Vaasan Sportista Tapparan maalille. 

Hovinen, 34, on edustanut neljällä edellisellä kaudella Sportia. Kuluvalla sesongilla pelattuja otteluita on kertynyt 20 torjuntaprosentilla 89,3.

Tapparan maalivahtiosastoa kohtasi odottamaton vahvistuksen tarve, kun kakkospaikkansa vakiinnuttanut Vilho Heikkinen loukkaantui. 

Hovinen on edustanut urallaan lukuisia SM-liigaseuroja. Pidempiä visiittejä vyöllä on Sportin lisäksi Pelicansista ja KalPasta. Kaksimetrinen torjuja on piipahtanut myös Kärppien, Jokerien ja KooKoon tolppien välissä.

Vuonna 2011 Hovinen kuului Leijonien maalivahtikolmikkoon Bratislavan kultakisoissa yhdessä Teemu Lassilan ja Petri Vehasen kanssa. SM-liigasta Hovinen on pokannut kaksi hopeaa. 

Tapparasta Sportiin liikahtaa Viljami Nieminen. 21-vuotias laitahyökkääjä solmi samalla loppukauden päälle ensi kautta koskevan sopimuksen. Mukana on optio lisävuodesta, kertoo Sportin tiedote.

Aiemmin sunnuntaina konkaripuolustaja Shaun Heshkan kerrottiin siirtyvän Vaasasta Rauman Lukkoon. Valtteri Viljanen matkaa puolestaan Rögleen SHL:ään.

Sport tiedotti lauantaina, että palkkakustannuksia kevennetään ja pelaajia vuokrataan ja myydään loppukauden aikana.

Lue myös:

    Uusimmat