Tappara nousi komeasti ahdingosta – tähtihyökkääjän upea osuma siivitti kirvesrinnat jatkoon

Tappara eteni CHL:n puolivälieriin, kun se päihitti Växjö Lakersin yhteismaalein 6-4. Tiistaisen osaottelun Tappara voitti 4-2-lukemin.

Tampereella pelattuun toiseen osaotteluun lähdettiin jännittävistä asetelmista, kun Tappara ja Växjö pelasivat avausottelussa 2-2-tasapelin.

Toinen osaottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta toisen erän päätteeksi Tappara joutui tukalaan asemaan, kun Växjö marssi viimeiselle erätauolle 2-1-johtoasemassa.

Päätöserään luisteli kuitenkin teroitettu Tappara. Isäntäjoukkue rynnisti tasoihin ajassa 53.59, kun Patrik Virta onnistui maalinteossa. Alle kaksi minuuttia myöhemmin verkko heilui jälleen. Tappara-tähti Anton Levtchi täräytti kiekon upeasti yläkulmaan.

Växjö sai erän lopulla erinomaisen sauman hakea tasoitusta kuudella neljää vastaan, kun Waltteri Merelä komennettiin jäähyaitioon. Veli-Matti Vittasmäki naulasi kiekon kuitenkin alivoimalla tyhjään maaliin.