Tapio Suominen oli hoidettavana psykiatrisella osastolla – "Kymmenen kertaa sähköä ja tänään kotiin"

Urheilutoimittaja Tapio Suominen kiittää saamastaan tuesta Twitterissä.

Tapio Suominen kirjoittaa Twitterissä olleensa kuukauden hoidossa.

– Tasan kuukausi psykiatrisella osastolla, kymmenen kertaa sähköä ja tänään kotiin. Kiitos tuesta ja kannustuksesta. Pienin askelin eteenpäin, Suominen twiittasi.

Marraskuussa uutisoitiin, että Tapio Suomista epäillään rattijuopumuksesta Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa. Ilta-Sanomien mukaan poliisin esitutkinta oli valmistunut ja syyttäjä jätti asiasta haastehakemuksen 1. marraskuuta.

Suominen kirjoitti aiheesta Twitter-tilillään.

– Olen hyvin pahoillani ja häpeissäni tapahtuneesta. Onneksi en satuttanut ketään.

Yle kertoi marraskuun alkupuolella, että maastohiihtoa kanavalla selostanut Tapio Suominen on sairauslomalla koko hiihtokauden.

Suominen kertoi Ylen Perjantai-ohjelmassa maaliskuussa 2017 avoimesti mielenterveysongelmistaan. Hän kertoi käyneensä lähellä itsemurhaa.

Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä Suominen kertoi ohjelmassa menneensä kesällä 2013 veljensä ohjaamana psykiatriseen hoitoon.

– Sekaisin olin ja pelotti. Ihmiset pelkäävät leimaa. Jos on mielenterveyden ongelmia, saat hullun leiman, Suominen sanoi Perjantai-ohjelmassa.

Suominen joutui sairaalaan myöhemmin uudestaan.

– Löysin itseni viidennen kerroksen parvekkeen kaiteelta. Mietin, että mitä jos matka ei riitäkään, Suominen kertoi lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat