Tapani Kansa: Syön niin kuin karhu

Syksyllä konserttikiertueensa aloittava Tapani kansa, 59, kertoi pitävänsä nykyään ruokavaliostaan huolta. Hän kuvaili MTV3:n Huomenta Suomen haastattelussa käyttävänsä samaa ruokavaliota, kuin karhu.

Laulaja Tapani Kansa kertoi karistaneen parin kuukauden aikana kiloja luomistyönsä aikana. Hän mainitsi tehneensä viitisenkymmentä runoa ja saman verran laulujen tekstejä.

– Olen syönyt oikein, vaikka olen istunutkin pyllylläni. En anna auringon syödä itseäni, vaan syön itse auringon, Kansa kuvaili.

Hän totesi pitäneensä elokuussa lomaa, katsoen olympialaisia ja maaten sohvalla. Hänen Madeleine-tyttärensä huomautti tästä isälleen.

– Hän sanoi minulle, että hoida itsesi kuntoon, sinulla on töitä syksyllä. Kävinkin sitten terveystarkastuksessa, minullahan on diabetes ja sokeriarvot ovat olleet poskellaan. Aloin miettimään asiaa ja nykyään syön kuin karhu.

Laulaja kertoi syövänsä marjoja ja pitävänsä huolta, että saa tyydyttämättömiä ja tyydytettyjä rasvoja. Hän myös tarkkailee, että sokerit jäävät pois.

– Karhu syö hunajaa, mutta miksi se vetää ne kennot naamaan, ja jotkut viljelijät hermostuvat? Koska se menee pötkölleen koko talveksi. Kun on hiilihydraatteja, niin rasva ei pala. Hän tarkenee siellä, laulaja valaisi.

Mies kertoi lisäksi, että konserttikiertueella nähdään uudenlaista Tapani Kansaa.

– Rempseää ja lempeää. Tulen hyvin lähelle. Henkisesti, en fyysisesti. Hymy on tärkeää, vaikka syysunelma on pelissä, niin minulla on aurinko rinnassa kaamoksen keskellä, hän totesi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat